Wandelweekend Bollendorf

Bollendorf is altijd een reis waard .De stad met zijn middeleeuws kasteel is gelegen in het Duits - Luxemburgs natuurpark direct aan de levendige rivier de Sauer , die Luxemburg en Duitsland scheidt .

Naast het charmante landschap is er veel te beleven .

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 18 oktober 2019 - 12:00 tem zondag 20 oktober 2019 - 16:00
Praktische info

Pasar Glabbeek nodigt je uit in het drie sterren hotel Hauer in Bollendorf . Het hotel wordt familiaal geleid en de eigenaars zijn de vijfde generatie van vriendelijke gastheren in een meer dan 100 jaar oude woning , waar wandelaars zich thuis voelen . 's Morgens wacht je een uitgebreid ontbijt en 's avonds een viergangen diner . Alle kamers voorzien van douche , wc, telefoon en tv . Gratis parking .Wij bieden je aangepaste wandelingen in een prachtige heuvelachtige natuur , waar je kan genieten van rust , natuur en schone lucht . Het programma wordt na inschrijven bezorgd .

Deelneme : prijs 157 pp in een tweepersoonskamer of 174 pp in een éénpersoonskamer . In de prijs is inbegrepen : welkomsdrank , 2 dagen half pension en ongevallen verzekering voor leden van Pasar . Niet inbegrepen : drank bij het avondmaal .

Inschrijven : Kan tot 15 mei 2019 ( of tot volzetting ) bij Magda : j.p.beutels@gmail.com met opgave van naam , geboortedatum en adres van de deelnemers . Je inschrijving is pas definitief na storting van een voorschot van 50 € pp op reknr. Pasar Glabbeek - BE18-7340-0771-7165     Carpooling is mogelijk , neem contact op met Andre 011/589994 .

Info : Magda verreck 016/778443 , Heeren A  011/589994

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland
Lokaal of vertrekplaats
Glabbeek
Sauerstaden 20
D-54669 Bollendorf

Deelname-informatie

Deelnemers
40 - 40
Deelnameprijs leden
€157.00
Deelnameinformatie

Deelname prijs 157 pp in een tweepersoonskamer en 174 pp in een éénpersoonskamer .

Contactpersoon

Contactpersoon
Magda Verreck
j.p.beutels@gmail.com
016/778443
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!