Wandelweekend Einruhr-Simmerath

Het wwk 2023 gaat dit jaar door in Simmerath, één van de mooiste plaatsen van de Eifel waar heerlijk wandelen is . Er wacht ons een warm onthaal door de familie Wollgarten en hun team .Alle kamers zijn met douche , wc , tv en internet .

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 6 oktober 2023 - 11:15 tem zondag 8 oktober 2023 - 17:30
Praktische info

Het hotel ligt aan de oever van de Obensee , de belangrijkste voorbaai  van het Ruhrreservoir , aan de rivier  " De Ruhr "  .De wandelingen worden aangepast aan het wandelniveau van de deelnemers , maar laten jullie zeker genieten van de prachtige natuur en het water. Het volledige programma wordt na inschrijving bezorgd .Gratis parking . Deelnameprijs voor leden : € 162 pp in een 2pers. kamer en € 182 pp in een éénpers. kamer . Niet leden  € 172pp in een 2 pers. kamer en  € 192 pp in een één pers. kamer .Niet inbegrepen , lunch en dranken . Deelnemers zijn verzekerd voor ongevallen , zowel leden als niet leden .Bij een annulatie worden kosten aangerekend.  

 

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 40
Deelnameprijs leden
€162.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 172.00
Deelnameinformatie

Je kan deelnemen door storting van € 50 pp op rekening nummer BE18 - 7340 - 0771 - 7165 van Pasar Glabbeek  en dit voor 20 april 2023 . Je deename is pas definitief na storting van het voorschot . Bij annulatie worden er kosten aangerekend .

Contactpersonen

Contactpersoon
Linda Verschaeren
lindaverschaeren@skynet.be
0479 / 83 24 97
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
De Coster Sonia
decostersonia@hotmail.com
0497 / 06 21 97

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!