Wandelweekend in Epen

 

AFGELAST DOOR OPFLAKKERING CORONA  WORDT VERSCHOVEN NAAR 2021 , 8 - 9 - 10 OKTOBER

Groene , golvende weiden, zo ver als je kunt kijken , met hier en daar een boerderijtje , een groepje ruisende bomen of een heggetje dat de vorm van het landschap benadrukt - dat zijn de uitzichten die je van Epen mag verwachten .

 

 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats?
vrijdag 16 oktober 2020 - 12:00 tem zondag 18 oktober 2020 - 15:00
Praktische info

" Hotel Berg en Dal " is een drie sterren hotel met 31 comfortkamers en 2 appartementen . 's Morgens wacht je een uitgebreid ontbijt en 's avonds een driegangen menu .Alle kamers zijn voorzien van douche , wc  , telefoon . Gratis parking en wifi . Wij bieden aangepaste wandelingen , je kan kiezen uit lichte en iets zwaardere wandelingen . Het volledig programma wordt na inschrijven bezorgd. 

 

Carpooling , neem contact op met Andre 0479/327787 

Waar vindt de activiteit plaats?
Nederland

Deelname-informatie

Deelnemers
40 - 45
Deelnameprijs leden
€155.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 155.00
Deelnameinformatie

Deelnameprijs is 155 € in een 2 persoonskamer en 175 € in een éénpersoonkamer .In de prijs is inbegrepen : welkomsdrank , 2 dagen half pension en ongevallenverzekering voor leden van Pasar . Niet inbegrepen drank bij het avondmaal . Inschrijven kan tot 31 juni 2020 ( of tot volzetting ) , bij j.p.beutels@gmail.com met opgave van naam , geboortedatum, adres en aantal  deelnemers .Je inschrijving is pas definitief na betaling van een voorschot van 50 € pp op reknr. BE18-7340-0771-7165 van Pasar Glabbeek en dit voor 31 juni  2020 . De inschrijvings datum is verlengt daar wij de optie verlengt hebben , moest er in het najaar een opstood komen van corona dan zetten wij het wwk om naar de zelfde periode in 2021 . Dit alles is besproken met het hotel .

HET WANDELWEEKEND VAN 2020 IS OMWILLE VAN CORONA AFGELAST EN VERSCHOVEN NAAR 8 - 9 - 10 OKTOBER 2021 ;

Contactpersoon

Contactpersoon
Magda Verreck
j.p.beutels@gmail.com
016/778443
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!