Wandelweekend in Epen

 

 

Groene , golvende weiden, zo ver als je kunt kijken , met hier en daar een boerderijtje , een groepje ruisende bomen of een heggetje dat de vorm van het landschap benadrukt - dat zijn de uitzichten die je van Epen mag verwachten .

 

 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 oktober 2021 - 12:00 tem zondag 10 oktober 2021 - 15:00
Praktische info

" Hotel Berg en Dal " is een drie sterren hotel met 31 comfortkamers en 2 appartementen . 's Morgens wacht je een uitgebreid ontbijt en 's avonds een driegangen menu .Alle kamers zijn voorzien van douche , wc  , telefoon . Gratis parking en wifi . Wij bieden aangepaste wandelingen , je kan kiezen uit lichte en iets zwaardere wandelingen . Het volledig programma wordt na inschrijven bezorgd. 

 

Carpooling , neem contact op met Andre 0479/327787 

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Hotel " Berg En Dal "
dorpstraat ?
? Epen

Deelname-informatie

Deelnemers
40 - 45
Deelnameprijs leden
€160.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 170.00
Deelnameinformatie

Deelnameprijs is 160 €pp in een 2 persoonskamer en 188 €pp  in een éénpersoonkamer voor leden Pasar  . Niet leden 170pp in een 2persoonskamer en 198€pp in een 1 persoonskamer .In de prijs is inbegrepen : welkomsdrank , 2 dagen half pension en automatisch ongevallenverzekering  . Niet inbegrepen drank bij het avondmaal . Inschrijven kan tot 15 juni 2021 ( of tot volzetting ) , bij j.p.beutels@gmail.com met opgave van naam , geboortedatum, adres en aantal  deelnemers .Je inschrijving is pas definitief na betaling van een voorschot van 50 € pp op reknr. BE18-7340-0771-7165 van Pasar Glabbeek en dit voor 15 juni  2021 . Bij inschrijving pasar lidnummer niet vergeten mee te delen .

Belangrijke info : deelnemers gaan akkoord met de geldende plaatselijke coronamaatregelen op dat moment. Bij annulering door de deelnemer zelf kunnen en zullen er kosten aangerekend worden , enkel wanneer door omstandigheden het wwe niet doorgaat wordt alles terugbetaald . De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de voorschotten die binnenkomen .

 

Contactpersoon

Contactpersoon
Magda Verreck
j.p.beutels@gmail.com
016/778443
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!