Wandelweekend in Epen (NL)

Hotel Eperland is gelegen in het pittoreske dorpje Epen, tevens het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland. U kunt vanuit het hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. De hotelkamers beschikken over comfortabele bedden, kabeltelevisie en badkamer met bad of douche en een toilet. Tevens beschikt het hotel over een lounge waar u kunt ge-nieten van een hapje of een drankje, bij goed weer ook op de rustige terrassen aan voor èn achterzijde, een ontbijtzaal en een lift. Gratis wifi is door het gehele hotel te ontvangen. De panorama-ligging aan de achterkant bij het Geuldal, vervolledigen de accommodatie van dit hotel.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 27 april 2018 - 13:00 tem maandag 30 april 2018 - 14:00
Praktische info

Afstand Turnhout - Epen (NL)) is ongeveer 125 km Voor deze 4-daagse wandelvakantie in volpension (halfpension + picknick) is de deel-nameprijs voor Pasarleden 233 € per persoon en voor niet-leden 257 € per persoon. Het aantal 1-persoonskamers is wel beperkt. In de prijs is inbegrepen: volpension, verzekering, begeleiding wandelingen In de prijs is niet inbegrepen : annulatieverzekering en de heen- en terugreis Wij verwachten u in Epen vanaf 13u00 zo dat we om 14u00 kunnen vertrekken voor onze eerste wandeling. Het volledige programma volgt later. Als je erbij wil zijn, neem dan contact met Paul en Sonja De Cocq-Alers, Tel.: 014.71.00.73 of er nog plaatsen vrij zijn. Je kan dan het voorschot van 100 € per per-soon storten op rekening BE30 7805 9351 3711 van Pasar Reisclub Regio Turnhout met vermelding van uw lidnummer + voorschot wandelweekend Epen 2018. Het restbedrag stort je uiterlijk op 25 maart. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Dus niet wachten en direct doen!

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Hotel Eperland
Kapelaan Houbenstraat 12
6285 AB Epen

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 28
Deelnameprijs leden
€233.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 257.00
Deelnameinformatie

Het aantal 1-persoonskamers is wel beperkt. In de prijs is inbegrepen: volpension, verzekering, begeleiding wandelingen In de prijs is niet inbegrepen : annulatieverzekering en de heen- en terugreis Als je erbij wil zijn, neem dan contact met Paul en Sonja De Cocq-Alers, Tel.: 014.71.00.73 of er nog plaatsen vrij zijn. Je kan dan het voorschot van 100 € per per-soon storten op rekening BE30 7805 9351 3711 van Pasar Reisclub Regio Turnhout met vermelding van uw lidnummer + voorschot wandelweekend Epen 2018. Het restbedrag stort je uiterlijk op 25 maart. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Dus niet wachten en direct doen! Voor meer informatie kan je terecht bij:

Contactpersoon

Contactpersoon
Paul De Cocq
paul.de.cocq@telenet.be
+32 498 638 259

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!