Wandelweekend in Leende is drie dagen genieten van geuren en kleuren.

Het bestuur heeft weer een uitgelezen bestemming gevonden om ten volle 3 dagen te genieten van de geuren en kleuren van de dennenbossen, vennen en heide in Leende en omgeving.We verblijven in het 4-sterren hotel Golden Tulip Jagershorst in Leende (NL) op moderne Standard Superior tweepersoonskamers met badkamer, toilet, TV, telefoon en er is gratis parking en Wifi. Er is eveneens een binnenzwembad. We verblijven op basis van 2 dagen in volpension vanaf vrijdagavond t/m zondagmiddag. Uiteraard kunnen ook alleenstaanden mee mits een toeslag. We voorzien 3 mooie wandelingen door de prachtige natuur en vullen onze (tank) met liters gratis zuurstof. 's Avonds voorzien we de nodige animatie. LET OP: de datum is gewijzigd. Het WWE gaat door op 18-19 en 20 oktober 2019.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 18 oktober 2019 - 15:00 tem zondag 20 oktober 2019 - 14:00
Praktische info

Voor deelname aan dit weekend moet je inschrijven voor 20 mei bij de bestuursleden en een voorschot van 50 euro storten op rekening BE57 7885 3385 8535 van Pasar Duffel. Ieder rijdt op eigen kracht naar het hotel in Leende waar vanaf 15 uur kan ingecheckt worden. De afstand Duffel-Leende is 95 km. Het hotel is gelegen: Valkenswaardseweg 44 5595 XB Leende ., 

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Parking G. Van der Lindenlaan Duffel
G. Van der Lindenlaan 12
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 45
Deelnameprijs leden
€160.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 170.00
Deelnameinformatie

De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt 60 euro. In de deelnameprijs is begrepen:2 dagen verblijf in volpension, verzekering, taksen en organisatiekosten. Bij inschrijving stort je 50 euro/persoon en het saldo uiterlijk op 1 september.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eddy Brouwers
eddybrouwers1@skynet.be
0497845643
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!