Wandelweekend te Epen, Nederland - VOLZET

Epen is één van de meest zuidelijke plaatsen in Nederland, een pittoresk dorp in het Zuid-Limburgse Heuvelland, bekend vanwege de vele vakwerkhuisjes. Tussen bossen, heuvels en weilanden vind je een heel netwerk van wandelwegen. Bovendien is het gelegen in de Drielanden Regio. Prachtige wandelingen langs watermolens op > “De Geul” <, het Nederlandse Mechelen en > Holset < staan op het programma. Voor de minder goede wandelaars plannen we uitstappen in Epen, naar het Drielandenpunt, het historische Vaals en Simpelveld. We sluiten allen samen het weekend af met een bezoek aan de Amerikaanse soldatenbegraafplaats te Margraten.

Het familiehotel > “Berg & Dal” < heeft comfortabele kamers met douche, toilet, TV en gratis wifi. Er zijn geen éénpersoonskamers ter beschikking; wel kleinere tweepersoonskamers die aangeboden worden als éénpersoonskamer, wat de prijs voor een eenpersoonskamer de hoogte in jaagt. We raden dus aan om een maatje te zoeken waarmee je de kamer kan delen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 20 september 2019 - 08:00 tem maandag 23 september 2019 - 17:00
Praktische info

Het voorschot bedraagt 150€ p.p., te betalen vóór 24 maart 2019 op de rekening van PASAR Zemst nr. IBAN BE69 7512 0037 6778 met vermelding van uw lidnr. Pasar (of  geen lid) en “Weekend Epen 2019”. Haast u, het aantal plaatsen is beperkt!

De ingeschrevenen ontvangen later het volledige programma.
Je vindt dit onder de rubriek NIEUWSBRIEVEN:
https://www.pasar.be/lokale-afdeling/zemst/2/NIEUWSBRIEVEN.

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Gemeentehuis
De Griet 1
1980 Zemst

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€270.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 295.00
Deelnameinformatie

Deelname: Pasar leden: €270 p.p., niet-leden: €295 p.p. (tweepersoonskamer)

                    Pasar leden: €360 p.p., niet-leden: €385 p.p. (eenpersoonskamer)

Inbegrepen: Bij aankomst in het hotel, welkom met koffie (of thee) met echte Limburgse Vlaai. Elke dag een lekker ontbijtbuffet en avondmaal, op elke locatie onderweg een broodjeslunch en een middagmaal op maandag. Het Miljoenenlijn-dagarrangement vanuit het station van Simpelveld, waardoor je onvergetelijke ritten beleeft met stoom- of dieseltrein door een betoverende landschap, en dat op zondag voorzien is,  is niet in de prijs begrepen. Hiervoor kan later ingeschreven worden en zal afzonderlijk afgerekend worden. De prijs bedraagt €17,00. SPIJTIG, SPIJTIG, SPIJTIG, maar het Miljoenenlijn-dagarrangement is al VOLZET.

Het vervoer gebeurt met eigen wagen. U beschikt niet over een eigen wagen? Geen probleem, carpoolen kan mits betaling van een bijdrage aan de bestuurder (€15 tot €17,5). Om het aantal wagens te beperken wordt dit aangeraden. Het bestuur helpt u graag hierbij!

Contactpersonen

Contactpersoon
Frans Van Moer
frans.van.moer@hotmail.com
015/61 22 87
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Lutgarde Roelandts
lutroelandts@yahoo.com
02/245 69 39

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!