Wandelweekend In Valkenburg

We trekken dit jaar weer op wandelweekend. Op vraag van velen blijven we dicht bij huis. Valkenburg ligt op amper 90 km van Bekkevoort. Het hotel heeft een private parking en is gelegen op 300m van het gezellige centrum van het stadje. Er zijn wandelingen naar ieders goesting en lichamelijk vermogen. Alle maaltijden zijn in buffetvorm, er is keuze genoeg voor iedereen. We verblijven 2 dagen in volpension. Opgelet, dit weekend is van 27-tot 29 maart verplaatst naar 8 oktober tot 10 oktober 2021.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 8 oktober 2021 - 10:00 tem zondag 10 oktober 2021 - 18:00
Praktische info

Inschrijven kan tot 10 juli 2020 tot zolang er plaats is in het hotel. Opgepast nieuwe datum voor dit weekend, het gaat door op 8-9 en 10 oktober 2021

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland

Deelname-informatie

Deelnemers
60 - 120
Deelnameprijs leden
€150.00
Deelnameinformatie

De deelnameprijs voor kinderen wordt bepaald volgens de leeftijd. In de deelnemersprijs is inbegrepen: 2 dagen volpension van vrijdagavond 8 oktober 2020 tot en met zondagmiddag 10 oktober 2021, wandelingen onder begeleiding van Pasar Bekkevoort, verzekering lichamelijke ongevallen, animatie en snoepjes tijdens de activiteiten. Niet inbegrepen: annulatieverzekering en drank bij warme maaltijden. de verplaatsingen heen en terug naar Valkenburg.

Contactpersonen

Contactpersoon
Flor Beylemans
flor.beylemans@skynet.be
013-322800
Georganiseerd door
Extra contactpersonen
Contactpersoon:
David Vanthienen
david.vanthienen@telenet.be
0476 97 47 32

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!