Wandelzoektocht 'Tussen Mandel en Leie'

Naast de zomerfotozoektocht per fiets wordt er gedurende dezelfde zomerperiode bijkomend een wandelfotozoektocht georganiseerd op een afzonderlijk parcours (slechts 3,1 km) en met een volledig afzonderlijke prijskamp. Het parcours ligt in het dorpscentrum van Sint-Baafs-Vijve en is bestemd voor deelnemers die liever wandelend de opdrachten uitvoeren. Ook de minder ervaren zoektochtdeelnemers krijgen hiermee een kans om toch even te proeven van een zoektochtdeelname. De afstand is kort gehouden en de opdrachten zijn minder moeilijk. Iedereen kan dus deelnemen. 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 22 juni 2019 - 08:00 tem zondag 25 augustus 2019 - 23:45
Praktische info

Deze fotozoektocht te voet heeft veel gelijkenissen met de fotozoektocht per fiets die we tegelijkertijd organiseren. De verschillen zijn, dat je de tocht best wandelt (traject van slechts 3,1 km) en dat de opdrachten iets eenvoudiger (makkelijker) zijn. Je kan de tocht afleggen op de dag die het best past voor jou en je eventuele medespelers. Je kan die alleen of samen met familie of vrienden afleggen. Terwijl je wandelt tracht je 25 plaatsen te herkennen van de foto's. Op die gevonden plaatsen dien je schriftelijk een vraag te beantwoorden met gegevens die ter plaatse zijn te vinden. Met wat gezond verstand zijn die goed te beantwoorden. Je hebt geen hulpmiddelen nodig zoals woordenboek, internet, GPS- of meetapparaten. Bij inschrijving (zie verder) ontvang je het reglement, het deelnemersblad met de foto's, de wegbeschrijving en de vragen. Daarnaast ontvang je een antwoordenblad die je, zo je wenst deel te nemen aan de prijskamp, moet indienen ten laatste op zondag 25 augutus 2019 om 23u45 bij de zoektochtsamensteller, Hubert Goemaere, Leiestraat 9, 8710 Sint-Baafs-Vijve, in zijn brievenbus of persoonlijk afgegeven. 

Belangrijk bericht aan de deelnemers

WIJZIGING AAN OPDRACHTEN WANDELZOEKTOCHT

OPDRACHT 17  Een tikfout brengt wat verwarring. Wil daarom de vraag wijzigen als volgt:
"Met welk woord is het plaatsje 'La Teresita' (Colombia) heel dicht bij ons?". Vervang dus Terisita door Teresita.

OPDRACHT 12  Door gemeentelijke herstellingswerken is foto 12 onherkenbaar geworden. Daarom wordt opdracht 12 uitgeschakeld.

Deze opdrachtwijzigingen vind je ook terug:
- op dit document Berichten aan de deelnemers;
- op een raamaffiche bij de organisator: Leiestraat 9, 8710 Sint-Baafs-Vijve (100 m voorbij de startplaats)

 

Voor huidige stand en laatste oproep (klik hier): Nieuwsbrief augustus 2019

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein
Sint-Bavostraat 23, 8710 Sint-Baafs-Vijve
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 250
Deelnameprijs leden
€6.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 6.00
Deelnameinformatie

Er is een korting in de deelnameprijs voor wie inschrijft voor beide zoektochten, dus voor zowel de fietszoektocht als voor de wandelzoektocht. In plaats van 14 euro betaal je slechts 12 euro voor de twee zoektochten. Het is niet noodzakelijk om de documenten voor de twee tochten samen aan te kopen.

De deelnamedocumenten zijn verkrijgbaar gedurende de hele duur van de zoektocht, dus vanaf 22 juni tot en met 25 augustus 2019 bij Hubert Goemaere, Leiestraat 9 te 8710 Sint-Baafs-Vijve (daar is heel uitzonderlijk niemand aanwezig). Deelnameformulieren kunnen ook aangevraagd worden op het e-mail-adres van de zoektochtsamensteller.  In dit geval ontvang je eerst een bericht met vraag de nodige gegevens op te geven en het deelnamebedrag over te schrijven. Zodra dit is gebeurd ontvang je per e-mail het deelnemersblad en het genummerd antwoordenblad.

Aan deze zoektocht is een volledig afzonderlijke prijskamp verbonden. Alle deelnemers die tegen zondag 25 augustus, ten laatste om 23u45, hun antwoordenblad hebben ingediend bij Hubert Goemaere, Leiestraat 9, 8710 Sint-Baafs-Vijve, in de bus of persoonlijk afgegeven, nemen automatisch deel aan de prijskamp van de wandelzoektocht. Welke en hoeveel prijzen er te winnen zijn wordt nog afhankelijk gesteld van het aantal deelnemers aan deze wandelzoektocht. Voor de twee zoektochten samen is er een prijzenpot voorzien van minstens 60 prijzen, waaronder 6 reischeques, verder zijn er ook talrijke keuzeprijzen en zelfs troostprijzen (flessen cava) voor ieder 25ste in het klassement. Zowel het aantal prijzen als de verdeling onder de twee prijskampen (wandelzoektocht en fietszoektocht) wordt bepaald naar gelang het aantal deelnemers aan iedere zoektocht, dus pro rata het aantal deelnemers in iedere prijskamp.

De prijsuitreiking van beide zoektochten gebeurt in dezelfde bijeenkomst, namelijk op zondag 22 september 2019 in zaal "Den Aert", Sint-Bavostraat 23, te 8710 Sint-Baafs-Vijve. Meer info verneem je onder de apart aangekondigde webpagina over de Prijsuitreiking.

Contactpersoon

Contactpersoon
Hubert Goemaere
hubert.goemaere@telenet.be
0468105880
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!