Winterlichtwandeling met hartige afsluiter

Voor de 4e keer op rij vieren wij het stilaan afsluiten van 'putteke winter' en de geleidelijke terugkeer van de langere 'licht'dagen met onze traditionele winterlichtwandeling.  Dit jaar kozen wij als uitvalsbasis Petegem.  Na het sportieve luik van de voormiddag (een wandeling van om en bij 8,5 km) volgt een gezellig samenzijn, waarbij alle ingeschreven wandelaars zich tegoed kunnen doen aan een gratis broodje met barbecueworst.  Dit jaar verwennen wij onze deelnemers extra met een gratis aperitief, als aanzet voor het feestelijke Pasar-jaar, waarin wij ons 10-jarig bestaan willen vieren, samen met jullie.  Graag geven we dan ook informatie mee over ons werkingsprogramma voor 2018.

Voor de wandeling kan eventueel nog ter plekke ingeschreven worden (vanaf 8u30), maar om organisatorische reden hadden wij liever gezien dat u zich VOORAF als deelnemer meldt op volgend e-mail adres : pasar.wortegem.petegem @ gmail.com.  Aldus kunnen wij een betere inschatting maken voor de te voorziene hapjes/drankjes.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 28 januari 2018 - 09:00 tem 13:00
Praktische info

Lokaal: OC Rozenhof

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
VAN GHELUE MARC
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!