Winterwandeling in de Gentbrugse Meersen

Hebben jullie behoefte aan een gezond buitenmoment in putje winter, dan is deze winterwandeling de ideale springplank. De Gentbrugse Meersen is een uitgestrekt park- en natuurgebied dat ligt tussen de bebouwing van Gentbrugge en de Schelde.

Onze wandeling die zo’n 8km lang is loopt langs het geboortebos en het vredesbos.We wandelen ook een stukje op het jaagpad langs de Schelde. Voor de liefhebbers is er ook het blotevoetenpad, voor de meesten onder ons zal het daarvoor echter te koud zijn. Halverwege de wandeling voorzien we een drank- en sanitaire stop.

De hoofdtoegang tot de Gentbrugse Meersen vindt u in de Braemkasteelstraat ter hoogte van het dienstencentrum van Gentbrugge (Braemkasteelstraat 41). U kan die toegang makkelijk bereiken met de fiets, de wagen of het openbaar vervoer (bus 3 - halte Braemkasteelstraat).Er is voldoende parkeergelegenheid.Start : We vertrekken om 14.00 u aan de hoofdingang of 13.30 u op Oostakkerdorp (carpooling wordt aanbevolen). De wandeling is zeker toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Goed schoeisel en aangepaste kleding wordt uiteraard aanbevolen.

Ongeveer halverwege is een drankstop voorzien.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 4 februari 2018 - 14:00 tem 17:00
Praktische info

Lokaal: Gentbrugse Meersen

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
DE MEY ERIC
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!