Winterwandeling Langs de Zuidlede

Winterwandeling van 10 km op zondagnamiddag 21 januari 2018 in de natuur rond het stroomgebied van de Zuidlede te Eksaarde-Lokeren.

Pasar PLUS - Meetjesland richt voor de derde keer op rij een reeks van recreatieve winterwandelingen in. Op zondag 21 januari 2018 verkennen we in groep de natuur rond het stroomgebied van de Zuidlede te Moerbeke en Eksaarde. De wandeling is 10 km lang en start aan 't Ou Huys, , Stenenbrug 39 te 9160 Eksaarde (Lokeren). Deze geleide wandeling start omstreeks 13u50. Er kan enkel ter plekke ingeschreven worden. Inschrijven kan vanaf 13u30. Niet-leden betalen 1,50 euro.  Gratis voor leden en kinderen tot 12 jaar. Een ongevallenverzekering is inbegrepen. Er dient voor deze wandeling stevig schoeisel voorzien te worden (bij voorkeur laarzen). Parkeren kan op parking 2 van het Provinciaal Domein Puyenbroeck, Puidonkdreef 1 in 9185 Wachtebeke

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 januari 2018 - 13:45 tem 16:45
Praktische info

Lokaal: t Ou Huys

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
TRENSON KOEN
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!