Zaterdag 24 februari 2018, winterwandeling Lommel en omgeving

Op zaterdag 24 februari 2018 gaan we wandelen naar Lommel en omgeving. Samenkomst 7u20, vertrek met de bus om 7u30 stipt aan de bibliotheek, hoek Oever/Paterstraat te Temse. Aankomst rond 9u in Hotel-restaurant Carré te Lommel. We starten eerst met een lekkere tas koffie met koek, daarna vertrek om 9u45 met de bus naar de vertrekplaats van onze kleine wandeling in het mooie Kattenbos.

11u30 met de bus naar de Duitse militaire begraafplaats, daarna terug naar hotel restaurant Carré waar we onze zelf meegebrachte picknick kunnen verorberen, koffie en plat en bruiswater inbegrepen

13u30 vertrek met de bus naar de vertrekplaats van de wandeling van ongeveer 9km, wandelen door heide en bosgebied en de wereldberoemde Sahara, er is een tussenstop voorzien. Niet wandelaars rijden verder naar het centrum van Lommel,  met mogelijkheid toe bezoek aan de kerk, Het Glazen huis, heel gekend, en natuurlijk voor de liefhebbers, de binnenstad met de vele winkeltjes. Nadien staat er voor ons een warm avondmaal gereed, dat bestaat uit soep, op vel gebakken zalm met preipuree en wittewijnsaus of kalkoen met preipuree en carrésaus, keuze doorgeven bij inschrijving en daarna een citroentaartje, inbegrepen, wijn, pils, plat- en bruiswater. 19u vertrek naar Temse aankomst voorzien rond 20u30

Prijs: Leden/Pasar 45€, niet-leden/Pasar 50€, inbegrepen: busreis, koffie met koek, warm avondmaal, drank bij picknick en avondmaal (zoals vermeld) verzekering; Inschrijven ten laatste op 15 februari bij Marc Vervoort, tel.: 03/771 25 26 of via mail: monique.mark@hotmail.be of bij Erik Meersman, tel.: 03/771 43 04 of via mail: monique.bolle@skynet.be door storting op rekening Pasar Temse BE43 8333 0875 4401 met vermelding winterwandeling 24 februari 2018 en keuze avondmaal

 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 februari 2018 - 07:15 tem 20:30
Praktische info

Lokaal: Bibliotheek

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
-
- -
- -

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
VERVOORT MARC
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!