Webinar Start to Sport

“Ook zin gekregen om (opnieuw) te starten met sporten? Maar wat je ook doet, telkens vraag je jezelf af waarom je dit doet en vooral hoe snel dit weer afgelopen is! Je hebt geen idee hoe je hieraan begint of vooral hoe je zoiets volhoudt? Met de webinar “start to sport” neem je een vliegende start. We bekijken samen hoe je jouw levensstijl aanpast naar een actievere levensstijl en het deze keer wél volhoudt. Dit gebeurt volgens de richtlijnen Gezond Leven en de expertise van onze professionals. Je krijgt tips en tricks hoe je op een verantwoorde manier aan de slag kan, zonder blessures en met veel plezier! Want plezier is uiteindelijk het belangrijkste, dat was alvast de eerste tip!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 6 mei 2021 - 19:30 tem 21:30
Praktische info

Hoe werkt het? Deze webinar kost €5. We vragen om op voorhand online te betalen bij inschrijving. Na overschrijving ontvang je een bevestigingsmail van je betaling. Eén dag voor de start van de online sessie krijg je een e-mail van ons. Daarin vind je de deelnamelink en meer info. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€5.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 5.00

Contactpersoon

Georganiseerd door
In samenwerking met
Sportwerk Vlaanderen

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!