Fleurette 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Franse fabrikant maakt deel uit van de Rapido Groep en staat bekend om zijn luxueuze integralen en halfintegralen met hun polyester bouwwijze. Seizoen 2021 staat in het teken van de lancering van drie halfintegralen op Fiat Ducato.

Migrateur: compacte halfintegralen

De reeks Migrateur staat symbool voor compacte halfintegralen van slechts 223 cm breed. Tot nu was hij enkel verkrijgbaar in twee indelingen met een hoekbed (Frans bed). Een derde model vervoegt de reeks: de Migrateur 65 LJG met twin bed, bij ons één van de populairste indelingen. De nieuweling meet slechts 659 cm maar slaagt er toch in om een twinbed te plaatsen van 194 bij 80 cm. Ondanks de beperkte lengte beschik je onder de bedden over een gigantische garage.

De badkamer, in één meubel, bevindt zich tussen het ene bed en de zithoek. Ondanks de compacte ruimte omvat het een volwaardige douchecabine, toilet en wastafel. Tegenover bevindt zich het keukenblok met een tweepits gasfornuis. De compacte zithoek bestaat uit de twee voorste cabinestoelen en een L-vormige zitbank. De celdeur bevindt zich pal naast de passagiersdeur van de stuurcabine. Ze worden gebouwd op een Fiat Ducato met 140 pk onder de motorkap en met een MTM van 3.500 kg.

Magister: luxueuze halfintegralen

In de luxueuze Magister reeks vervoegen twee indelingen de bestaande reeks. De Magister 73 LJG (730 cm) heeft tuinbedden van twee meter lang en 80 cm breed en kan optioneel uitgerust worden met een paviljoenbed boven de zithoek. Hij krijgt een gescheiden badkamer en een open keuken die uitmondt in een face à face-zithoek met kenmerkende ronde tafel. De garage onderin het bed heeft een hoogte van 119 cm. De Magister 74 LMC heeft standaard vijf gehomologeerde zitplaatsen, dankzij het maxisalon, en achteraan een vrijstaand bed dat in de hoogte verstelbaar is. Ook hier is een paviljoenbed optioneel verkrijgbaar.

Nog meer wijzigingen

  • De 69 LO is voortaan verkrijgbaar als 67 LO. Hij krijgt nieuwe kastdeuren, een XL-deur, grote koelkast, een paviljoenbed van 150 cm breed en een garage van 81,5 bij 103,5 cm hoog.
  • De 65 LMC is voortaan verkrijgbaar als 69 LMC met een paviljoenbed van 150 cm breed en een XL-deur.
  • De 80 LMF is nu verkrijgbaar als de 78 LMF. De indeling is identiek maar hij is 10 cm korter. Standaard is Alde verwarming voorzien en een MTM van 4.400 kg.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer