McLouis 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De Italiaanse fabrikant kiest ervoor om zijn bestaande gamma te behouden. De 300 en 800-reeksen lopen gewoon door. Het verschil zit hem in het interieur (licht of donker) en de striping langs buiten. Nieuw is de instapreeks Serie 200 en Menfys als basic buscamper.

Serie 200

Deze nieuwe instapper is verkrijgbaar als halfintegraal (Mc4) en alkoof (Glamys). Bedoeling is om nieuwe klanten te inspireren met een typisch McLouis product en dit onder de 50.000 euro. Vijf alkoven en evenveel halfintegralen krijgen standaard een Fiat Ducato 120 pk onder de motorkap.

Het interieur laat zich kenmerken door een makkelijk verschuifbare tafel, een omhoog te tillen alkoofbed en een elektrisch paviljoenbed in de halfintegralen. Het ecoleder in bruin en beige geeft het geheel een zeer stijlvolle uitstraling. De keuken heeft twee ruim uit elkaar geplaatste gaspitten en een 140l grote koelkast met dubbele deur en 15l vriesvak. Centrale bedden zijn 150 cm breed en zijn in de hoogte verstelbaar. USB-aansluitingen ontbreken niet. Het exterieur krijgt een panoramisch dakluik, dubbele vensters, XL-deur met muggenhor, geïntegreerde instap en garages tot 300 kg te beladen.

Serie 200: Glamys alkoof

Vier alkoven zijn net geen zeven meter lang. Er is keuze uit een dubbel dwars bed, twinbed, stapelbed en dwarsbed. De Glamys 223 (741 cm) is een indeling die terug is van weggeweest. Hij heeft achteraan een stapelbed over de volledige breedte met aansluitend een zithoek voor twee personen. De Glamys 220 heeft maar liefst acht slaapplaatsen: vier in het dubbel dwarsbed achteraan, twee in de treinzit en nog eens twee in het alkoofbed.

Serie 200: Mc4 halfintegralen

Deze is verkrijgbaar in drie buitenlengtes. De Mc4 231 (599 cm) heeft de allures van een buscamper. Hij heeft achteraan een dwarsbed. Net geen zever meter lang is de Mc4 237 met XL- face a face zithoek en badkamer en dressing over de volledige breedte. De Mc4 239 heeft een twinbed. Ruimer zijn de Mc4 273 (745 cm) met twinbed en de Mc4 281 (745 cm) met vrijstaand bed. en hebben een gescheiden badkamer. De zithoek is wel verschillend. Maxisalon bij twinbed, face à face-zithoek bij vrijstaand bed.

Buscampers

Een nieuwe instapreeks ‘Menfys’ doet zijn intrede. De Menfys S-Line behoort nu tot de middenklasser, de Prestige als luxe uitvoering. De nieuwe Menfys is een sobere instapserie die verkrijgbaar is in twee lengtes en drie indelingen: Menfys 3 (599 cm, dwarsbed), Menfys 3 Maxi (599 cm; dubbel dwars bed), Menfys 4 (636 cm, twinbed).

In de twee overige reeksen is de Menfys 4 Maxi nieuw. Hij heeft een elektrisch verstelbaar hefbed achteraan van 180/190 bij 160 cm. In de hoogste positie heb je nog 130 cm laadhoogte over.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer