Pilote 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Twee halfintegralen met een twinbed achteraan vervoegen het gamma: de nieuwe P720FGJ (720 cm, zonder paviljoenbed) en de identieke P726FGJ (met paviljoenbed). Ze hebben verder een face à face-zithoek met open keuken en  een gescheiden badkamer. Je kan deze modellen ook krijgen op basis van 745 cm. Het verschil is een ruimer keukenblok en een grotere koelkast (160l in de plaats van 138).

De ultracompacte P626D (620 cm)moet het stellen zonder vast bed en enkel paviljoenbed van 201 bij 160/125 cm en een laadvermogen van maar liefst 700kg! Ook compact is nieuwe integraal G690D (699 cm) herneemt de face à face-zithoek, maar heeft aansluitend een open keuken, een badkamer over de volledige breedte en tegen de achterwand een gigantische dressing.

De uitrustingsniveaus Essential en het neusje van de zalm Sensation zijn opgewaardeerd. Ook opgewaardeerd is de Xperience 2.0, een tablet om je motorhome mee te bedienen. Het systeem werkt sneller, het display eenvoudiger en de nutsvoorzieningen sneller te bedienen.

Bij de buscampers is er voortaan keuze uit een klassiek model (standard, met dakstijl in de cabine) of met open cabine (premium). Optioneel op beide uitvoeringen is een panoramisch dakvenster.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer