Sterckeman Starlett Graphite

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Sterckeman brengt zijn middenklasser Starlett in een ‘all inclusive’ versie, genaamd Starlett Graphite. Deze caravan is niet alleen een streling voor het oog, maar evenaart ook moeiteloos het comfort van thuis dankzij zijn rijkelijke uitrusting.

De stoere zwarte aluminium velgen, de zwarte dakrails, de grijze wanden en de verticale achterlichten geven hem een robuust karakter. Opvallend is ook de woonceldeur die uitgerust is met een venster en een muggendeur. Iets wat we nog zelden zien bij caravans is ook standaard: een venster in het voorfront. Stabiel sta je zeker met de extra zware uitdraaisteunen.

Het interieur kreeg meubels in lichtbruin en lichte en donkergrijze elementen voor de bovenkasten en keuken- en tafelbladen. De donkergrijze bovenkastjes zijn afgewerkt met een strook lichtbruin wat het interieur een dynamisch uiterlijk geeft. De verwarming werkt op gas met heteluchtverspreiding en een Ultraheat. Voorbereidingen voor batterij en tv-aansluiting zijn aanwezig.

Er worden drie indelingen aangeboden:

  • Nieuw is de Starlett Graphite 430 CP (450 cm) met een rondzit (190 cm breed) geplaatst tegen de achter- en zijwand, een dwarsbed (150 bij 205 cm) en een keuken met een werkvlak van maar liefst 165 cm.
  • De Starlett Graphite 390 CP (400 cm) heeft een klassieke treinzit en een dwarsbed vooraan.
  • De Starlett Graphite 470 CP (470 cm) heeft een rondzit in de neus en een Frans bed (hoekbed) achteraan.

De kleine 390 CP heeft een buitenbreedte van slechts 195 cm breed! Mag het iets meer zijn, kies dan voor de 430 CP en 470 CP die beiden 215 cm breed zijn.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer