SunLiving 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

SunLiving gaat met een ongekend dynamisme 2021 in. Het nieuwe logo ‘Made by Adria’ maakt duidelijk hoe hoog de lat ligt. Beide merken rollen immers uit dezelfde fabriek waardoor ze dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Het interieur is nieuw en praktischer dan voorheen. Het actiemodel S70 SL kan nu al een bestseller genoemd worden.

Meer keuze…

Er is keuze uit een Fiat of Citroën-chassis, beiden standaard met een 120-pk motor. Een automaat is beschikbaar vanaf Fiat 140 pk. De stuurcabine kun je verkrijgen in standaard wit of een zacht zilver. In het interieur is er keuze tussen twee soorten bovenkasten. Voor een frisse moderne look opteer je voor Alpine wit, voor een meer klassieke afwerking is Nabucco Cherry een ideale keuze.

Meer stijl…

Het interieur onderging een tijdloze upgrade. Donkere elementen zoals de tafel en de zijwand naast de keuken wisselen harmonieus af met witte bovenkasten. Stevige metalen handgrepen verhogen de functionaliteit van de kasten. Nieuwe LED-verlichting, regelbaar en verplaatsbaar,  en bijhorende stoffen maken het plaatje compleet. Een verplaatsbaar USB-contact ontbreekt evenmin.

Meer gebruiksgemak…

De ruime garages zijn van beneden tot boven volledig bruikbaar. Ze hebben een vlakke vloer en zijn ‘e-bike ready’. De nieuwe ‘Smart Comfort’, ergonomisch gevormde zitbank zorgt voor een perfect ligvlak wanneer je de zithoek ombouwt tot een slaapvlak. De tafel is voorzien van een verlengbaar vlak. Er is keuze uit twee standaard stoffen, eentje in kunstleder. Opvallend zijn de handig geplaatste USB-poorten, de verwarmde en geïsoleerde vuilwatertank, een standaard secumotion monocontrol, en een standaard DC/DC laadbooster die de woonbatterij op peil houdt.

Bestseller!

De hit van seizoen 2021 wordt zonder twijfel de nieuwe S70 SL Travel Star Edition. Slechts 699 cm lang combineert hij een twinbed met maxisalon en badkamer in één ruimte. Hij is verkrijgbaar op Citroën (165 pk) of Fiat (140 pk automaat) met een cabine in zilver metaal, safety pack (mistlampen voor, parkeersensor achter, traction plus), design Plus pack, Travel Pack en Travel star pack. Dat Travel Star Pack maakt je camper extra compleet: verwarmde en geïsoleerde vuilwatertank, Truma Combi 6, comfort schuimmatrassen, reservewiel met houder in de garage, Thule luifel, scheidingsgordijn bij bed achteraan en  wasbak afdekking in de vorm van een snijplank. De prijs? Zeer scherp! Voor de Citroën 165 pk betaal je € 53.950, voor de Fiat 140 pk mét automaat € 59.750.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer