Weinsberg CaraCito

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De nieuwe CaraCito valt op om twee dingen. Ten eerste is het een zeer budgetvriendelijke caravan die zich situeert in het instapsegment, ideaal voor beginnende kampeerders of wanneer slechts een beperkt budget voorhanden is. Maar belangrijker: je zal tevergeefs zoeken naar een gasfles. De volledige caravan werkt namelijk op elektriciteit!

Het is wat wennen, maar in het interieur dus geen gasvuur of gaskachel. Neem nu het koken. Dat doe je hier op een keramisch vuur met plaats voor twee potten of pannen. De 60 l grote compressorkoelkast werkt op 12V of 230V. Standaard is er zelfs een bankairco voorzien die ook dienst doet als verwarming. Uiteraard ook op 230 volt.

Het binnendesign is jong, fris en modern. De vele strakke, rechte lijnen en het ontbreken van handgrepen op de kastdeuren bevorderen dit. Ook hier een rustig kleurenpalet met lichtbruine meubelen in combinatie met grijze vlakken. De bekleding is naar wens grijs, blauw of bruin. Bijzonder is de print van het keuken- en tafelblad.

De nieuweling wordt meteen aangeboden in vijf indelingen. Er is voor elk wat wils, gaande van twinbed, stapelbed, dwarsbed, vrijstaand bed tot hoekbed.

Als de werking op elektriciteit je toch niet kan bekoren, dan bestel je deze CaraCito gewoon met twee gaspitten en een Truma S-verwarming.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer