De app Campercontact: vernieuwd en verbeterd!

De afgelopen jaren is Campercontact wereldwijd gegroeid in het aantal camperlocaties en het aantal gebruikers. Ondertussen staan er meer dan 35.000 locaties op Campercontact, trekt de website 480.000 unieke bezoekers per maand en telt de app per maand 180.000 actieve app-gebruikers.

Misschien heb je ook locaties, foto’s, reviews en wijzigingen toegevoegd. Het belangrijkste doel blijft waardevolle reisinformatie toegankelijk maken voor iedere camperliefhebber. Om gebruikers in de toekomst 'ultiem gemak' te kunnen bieden, werkte Campercontact aan een nieuwe app en website.

Voordelen van de nieuwe app

 • Vind altijd een plek die bij je past
 • Uitgebreide zoek- en filter mogelijkheden
 • Baseer je keuze op reviews van andere camperaars
 • Voeg in een handomdraai zelf reviews en foto’s toe
 • Je kunt de app ook offline gebruiken
 • Sla al je favoriete camperlocaties op
 • Vrij van reclame
 • Snellere app die minder geheugen inneemt

* Enkele functionaliteiten zijn alleen beschikbaar voor PRO-users. Leden van Pasar kunnen de app aan € 5,95 aanschaffen via de webshop www.pasar.be/webshop/campercontact-app. Vervolgens profiteer je 12 maanden van de volgende voordelen: een app zonder advertenties, het opslaan van je favoriete camperlocaties, offline modus in de app en zoek je nog sneller met de extra filtermogelijkheden.

Beschikbaarheid van de nieuwe app

De nieuwe app en website zijn beschikbaar! Je hoeft geen nieuwe app te downloaden. Heb je gekozen voor automatische updates in de instellingen van je toestel (iOS) of in de Play Store (Android), dan gaat dit helemaal vanzelf. Heb je dit niet zo ingesteld staan, dan moet je de app handmatig updaten via de App Store of Play Store. Jouw profiel met het bekende e-mailadres blijft bestaan. We raden je aan om het instructiefilmpje over het inloggen te bekijken. 

 

 

Veel camperplezier met de vernieuwde app!

 

Hoe de promotiecode invoeren?

 1. Log in in de campercontact app.
 2. Druk op het menu rechts bovenin
 3. Druk op ‘Mijn profiel’.
 4. Druk op ‘ Promotiecode invoeren’.
 5. Voer de code in en druk op ‘invoeren’.