3 x slimmer bij LMC

2 minuten leestijd

LMC lanceert voor het seizoen 2024 een vernieuwde Tourer Lift. Model H 664 G heeft dezelfde inde-ling als de H 660 G, maar met de Ford Transit als basis.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Terwijl de andere modellen van de Tourer en Tourer Lift-gamma's voorheen alleen beschikbaar waren op de Citroën Jumper, worden ze nu aangeboden op de Fiat Ducato. De H 664 G is iets langer (7,06 m in plaats van 6,99 m) en hoger (2,81 m in plaats van 2,69 m) geworden, met een gelijkwaardige laadcapaciteit. Hij heeft ook een uitgebreider scala aan veiligheids- en rijhulpsystemen.

Met het First Edition-pakket krijg je interessante extra's, zoals Android Auto of Apple CarPlay, cruisecontrol, 16-inch lichtmetalen velgen, een skyroof, indirecte verlichting en een extra batterij. Het instapmodel heeft de keuken aan de linkerkant, achter de voorwaarts gerichte bank en de badkamer aan de rechterkant naast de 132 liter koelkast. Dit model met een tweepersoonsbed heeft ook een klein elektrisch hefbed als derde slaapplaats.

Innovan 592

Begin 2023 presenteerde LMC al de camperbus Innovan 590, gebaseerd op de Ford Transit. Voor het komende modeljaar brengt het merk een ander model uit op basis van de Transit: de Innovan 592 (598 cm). Dit nieuwe model is uitgerust met een twinbed van 202 bij 185/192 cm. Met de buitenhoogte van 279 cm heb je binnen een comfortabele stahoogte van 208 cm.

In deze reeks vind je ook het speciale model Active. De reeks wordt beperkt tot 150 exemplaren en heeft een ‘sportieve’ uitstraling, met een matzwarte dakdrager met vier gemonteerde schijnwerpers. Hiermee kan je als je kampeert 's nachts de wildernis verlichten… of als je in het donker aankomt op de camping nog gemakkelijk een vlakke plek vinden. De ladder en bullbar zijn ontworpen in hetzelfde zwarte design als de bagagedrager.

De grille heeft een opschrift en de bus kreeg een speciale 3D-bekleding. De buitenkleur van het chassis kreeg de naam ‘grey matter’. De Innovan Active wordt geleverd met een veiligheidspakket en een modelseriepakket, die zijn inbegrepen in de prijs. De standaardmotorisering is 130 pk.

Citroën Jumper

Voor het modeljaar 2024 introduceert LMC twee versies van de Innovan op basis van de Citroën Jumper. De lay-outs en uitrusting zijn hetzelfde als die van de modellen op de Fiat Ducato. Het belangrijkste verschil zit vooral in de prijs, waarbij de Innovan 600 en Innovan 640 op de Jumper goedkoper zijn dan de die op de Ducato.

www.lmc-caravan.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer