Family-fun met pop-up dak bij Malibu

1 minuut leestijd

De populaire Malibu Van wordt nu geproduceerd in een nieuw gebouwde fabriek, speciaal voor de Van in Ormož, Slovenië. De nieuwe fabriek zal een jaarlijkse capaciteit hebben van ongeveer 3000 Malibu Vans.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Ongeveer 180 mensen zullen in Ormož werken als de productie begint, tot ongeveer 300 werknemers tegen het einde van het eerste volledige productiejaar in 2024. De capaciteitsuitbreiding is bedoeld om de groei van het merk te waarborgen en om de druk op de toeleveringsketens te verlichten.

Het accent voor nieuwe seizoen ligt op de ‘family-for-4’ variant met een pop-up dak. De Malibu Van comfort 600 DB en 640 LE zijn nu optioneel verkrijgbaar als family-for-4 met een pop-up dak. Ze zijn 600 cm of 640 cm lang en kenmerken zich door hun indelingen met het tweepersoonsbed achterin (DB) en twinbed (LE).

Het pop-up dak met de unieke hybride constructie is exclusief in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd. Het bestaat uit een GRP-dakbedekking, hoogwaardige isolatie en een volledig beklede binnenbekleding van aluminium, goed voor twee extra slaapplaatsen. Het is licht en uiterst stabiel tegelijk en is ook beschermd tegen hagelstenen.

Malibu biedt nu optioneel family-for-4 versies aan van alle modellen in de Malibu Van compact, comfort, diversity en first class - two rooms modelserie. Malibu blijft trouw aan de Fiat Ducato.

www.malibu-carthago.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer