Adria met een meer dan compleet gamma

1 minuut leestijd
Adria is een sterke fabrikant van buscampers en komt met enkele leuke nieuwigheden. Zowel op het vlak van buscampers, als in de halfintegralen en integralen.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

In de Twin Sports-reeks is de 640 SG gloednieuw. Met een buitenlengte van 640 cm behoort hij tot de ruimere buscampers. Daardoor heeft hij vier gehomologeerde zitplaatsen en vier volwaardige slaapplaatsen. Achteraan bouw je de garage probleemloos om tot een slaapplaats,

en omgekeerd. Door de enkele, inklapbare bedden kan je slapen en opbergen ook makkelijk combineren. En er is nog meer, zoals de standaard buitendouche en de droogkast, ideaal voor wintersporters die natte kledij snel willen drogen. De warme lucht komt van de Webasto-kachel en de vochtige lucht gaat via een ventilatiekanaal naar buiten.

De populaire halfintegralen Coral (zonder paviljoenbed) en de Matrix (met paviljoenbed) zijn voortaan verkrijgbaar als instapvariant Axxes. De Matrix pakt uit met een herzien paviljoenbed en extra stahoogte. Door een lichtere constructie, met bediening via staalkabels, zakt het bed dieper weg in het plafond.

Tot slot brengt de Sloveense fabrikant ook de vernieuwde Sonic integralen uit. Hun nieuw en modern interieur is verkrijgbaar in vier indelingen met vrijstaand bed of twinbed en met een groot dakvenster boven de stuurcabine. Hij is leverbaar in Supreme- en Plus-uitvoeringen.

Verkrijgbaar bij

www.adria.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer