Altijd op zoek naar het avontuur

2 minuten leestijd

Sunlight, Het populaire merk uit Allgäu lanceert drie nieuwe halfintegralen op Ford Transit in een ‘Adventure Edition’.

actua
  • Kamperen met de motorhome

De sportieve uitstraling van de Sunlight wordt gecombineerd met een strakke vormgeving en een zeer complete uitrusting. De nieuwe indelingen zijn geïnspireerd op de T 670S (699 cm, twinbed), T 680 (736 cm, twinbed) en T 690L (736 cm, vrijstaand bed), die tot nu toe verkrijgbaar waren op basis van de Fiat Ducato en Citroën Jumper.

Aangezien de Fiat Ducato dit jaar alleen beschikbaar is voor integraal- en alkoofmodellen, zijn deze drie modellen op Ford-basis de enige Sunlight halfintegralen die optioneel kunnen worden uitgerust met een automatische transmissie (niet beschikbaar op de Citroën). De drie nieuwe Sunlight halfintegralen zijn standaard uitgerust met een 130 pk-motor en een zesversnellingsbak. Alle drie de campers hebben een breedte van 232 cm, een hoogte van 293 cm en een indrukwekkende stahoogte van 210 cm.

Nieuwe look

Bij deze Adventure Edition op Ford introduceert Sunlight het nieuwe meubilair dat voor het hele assortiment campers wordt gebruikt. De bovenkasten hebben een schuine lijn en een matte witte kleur met elegante zwarte deurhandgrepen. Sommige kastfronten, de tafel en het werkblad kregen een antracietgrijze kleur die lijkt op leisteen. Extra indirecte verlichting zorgt voor sfeer.

Wat betreft functionaliteit zijn er veel nieuwe ophanghaken toegevoegd: op de celdeur en bij de ingang, in de keuken en zelfs in de badkamer. Alle modellen krijgen een volledig vernieuwde comfortbadkamer en gedurfde interieurs, zoals het nieuwe ‘Green Trail’. Als eerste merk in het instapsegment kiest Sunlight voor een automatische achterlichtdrager en geeft het campers een nieuwe, opvallende LED-lichtstrip als kenmerkend element. De uitstraling is moderner en de vormgeving nog strakker.

Cliff 590 4x4

Met de Cliff 590 4x4 Adventure Edition lanceert Sunlight een buscamper voor het ruigere off-road werk. De CLIFF 4x4 is als eerste in zijn klasse gebouwd op basis van de Ford Transit, met een voertuiglengte van 598 cm. Met zijn krachtige 170 pk motor, Adventure 4x4-bekleding en zwarte 16-inch lichtmetalen velgen zorgt deze off-road buscamper voor een sportieve uitstraling. Ook hoogwaardige raamkozijnen en een groot zonnescherm zijn inbegrepen in de Edition-uitrusting van Sunlight.

www.sunlight.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer