Avontuur op mensenmaat: stappen tussen glampings in de Leiestreek

2 minuten leestijd

Een netwerk van glampings op unieke locaties in de Leiestreek, zo kan je Vlaskamp best omschrijven. Om die plekken met elkaar te verbinden, werden toffe wandel- en fietstochten uitgewerkt.

actua
  • Kamperen
  • Wandelen

Reken maximaal zo’n 20 kilometer stappen per dag. Al hoef je geen wandelaar of fietser te zijn om bij Vlaskamp op glampingvakantie te gaan. Even met je gezin off grid kan perfect ook.

Op zes toplocaties in de Leiestreek staan tussen 1 juli en 31 augustus de comfortabel ingerichte tenten opgesteld. De bedden zijn al opgemaakt bij je aankomst. In Wervik slaap je op een eiland in de Leie. In Lauwe in de tuin van een zalige bioboerderij waar je ’s morgens je eigen ontbijt kan plukken. In Kuurne overnacht je in de schaduw van een vlasroterij en in Wakken in een weide langs de Mandel. In Nevele kom je terecht in een idyllische tuin en in Drongen zoek je de Vinderhoutse bossen op. Elke site bestaat uit twee duotenten en drie vierpersoonstenten.

Je vindt er sanitair met droogtoilet en buitendouches met bio-afbreekbare shampoo en douchegel. In de gedeelde open keuken is een koelkast, een microgolf en alle potten en pannen om van je diner een feest te maken. Thee en koffie zijn beschikbaar. In het oplaadpunt kan je de GSM en batterijen opladen. De mini Oxfam bib, gezelschapsspelen en heel wat buitenspeelgoed zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer