Bavaria maakt duidelijke keuzes

2 minuten leestijd
Het zustermerk van Pilote, Bavaria, gaat voor een vereenvoudiging van het gamma in twee duidelijke series.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen
  • Unik is een zeer uitgebreid gamma van 35 voertuigen dat je door een honderdtal opties volledig naar wens kan configureren. Er is keuze uit voertuigen van 599 tot 781 cm, als halfintegraal en integraal, van klassieke tot meer speciale indelingen.
  • Bij Nomad vind je de bestsellers terug, compleet uitgerust met alle nodige opties om met een gerust gemoed te vertrekken, tegen een democratische prijs. De reeks omvat vier halfintegralen en drie integralen.

Nieuw is de 696U-halfintegraal. Deze hanteert de succesformule van een XXL-lounge achteraan in de vorm van een U-vormig salon, met plaats voor minstens zeven personen waar je gezellig samen kan eten, een boek lezen, een powernap doen of tv-kijken. Boven het salon hangt een elektrisch bedienbaar paviljoenbed van 160 bij 200 cm. De badkamer bevindt zich vooraan en heeft een gescheiden douchecabine en een dressing.

Met de K633M lanceert Bavaria een sportieve buscamper: 636 cm lang en door het verhoogde dak 180 cm hoog. Hij heeft achteraan een elektrisch verstelbaar paviljoenbed dat tot tegen het plafond kan scharnieren. Onderin ontstaat dan een gigantische ruimte om fietsen in te vervoeren. Goed gevonden is de plank om extra matrasstukken op te leggen en zo een breder slaapoppervlak te creëren. De smalle vensters in de slaapkamer links en rechts zijn bijzonder.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer