Benimar borduurt voort op smaakmakers

2 minuten leestijd
De Amphitryon-integralen vallen zo goed in de smaak dat de Spaanse fabrikant Benimar er twee indelingen aan toevoegt: de A983 en de A961. En er is ook nieuws bij de halfintegralen en de bus-campers.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

De A983 (659 cm) is supercompact en beschikt toch over vijf volwaardige zit- en slaapplaatsen. Boven het XL-salon is plaats voor een groot paviljoenbed. Tegen de achterwand vind je dan de garage en een kledingkast over de volledige breedte. Er is ook ruimte om een extra bed te maken. De A961 (699 cm) kreeg dan weer een klassieke indeling met twinbed achteraan.

Bij de halfintegralen is de T488 een nieuwkomer. Met net geen 7 m lengte is dit een van de populairste indelingen op de markt. De gigantische face à face-zithoek met een paviljoenbed van 160 bij 140 cm en een centrale keuken heeft achteraan een badkamer en een garage met een dressing erboven. In de badkamer kreeg de wastafel een nieuwe plek om meer ruimte te creëren voor het toilet en de douche.

Geen grote updates bij de buscampers. De acht indelingen zijn verkrijgbaar als drie Up-modellen met standaard een fietsenrek, zonnepaneel en luifel. De andere vijf modellen kunnen voorzien worden van zeer complete uitrustingspakketten. De Spaanse fabrikant blijft in alle reeksen sterk inzetten op de pakketten. Zo zijn het Winter pack en Northautokapp pack populaire opties.

Verkrijgbaar bij

www.benimar.es

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer