Bürstner, voor uit én thuis

2 minuten leestijd

Met de Habiton-studie presenteert Bürstner een conceptcar die gebaseerd is op de populaire Renault Kangoo.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Het voertuig past in elke parkeergarage en valt op door zijn opblaasbare daktent, die dankzij de hardtopfunctie volledig in het silhouet van het voertuig is geïntegreerd. Zijn totale hoogte blijft netjes binnen de twee meter. Als het gaat om ruimte en wooncomfort, maakt het voertuig indruk met zijn modulaire concept. Snelle (de)montage van wegneembare modules zorgt voor een vloeiende omschakeling tussen dagelijks gebruik en kamperen. Denk daarbij aan de uitneembare keukenmodule met inductiekookplaat en spoelbak, een opblaasbare matras voor het interieur en een elektrische koelbox. De tent aan de achterkant van het voertuig verdubbelt de leefoppervlakte.

Wat je wil weten over de Habiton:

  • Trendy gele kleur.
  • Klikbare raamverduisteringselementen die overdag als tas kunnen worden gebruikt.
  • Ventilatieroosters met insectenhorren.
  • Hangmanden.

Urban Camper Copa

De populaire Copa kiest voortaan de nieuwe Ford Tourneo Custom V710 als basisvoertuig. De flexibele indeling van de Copa C 500 kan eenvoudig worden getransformeerd van een stadswagen naar een camper. De slaapbank kan gemakkelijk verschoven worden en maakt het mogelijk om twee extra zitplaatsen te voorzien. De opbergruimte onder de zitbank is herzien, waardoor ook lange voorwerpen zoals ski's of surfplanken gemakkelijk worden vervoerd. Bij het kamperen biedt de nieuwe slaap-/zitbank nog meer voordelen. Door de in hoogte verstelbare hoofdsteun verstel je het comfortabel bed in een handomdraai tot een gezellige bank en vice versa.

De Copa C 530 is de perfecte urban camper wie op zoek is naar een model met badkamer/toiletruimte met een cassettetoilet en opklapbare wastafel. Als je een extra wellnesspakket bestelt, kan je naast de standaard buitendouche ook binnen douchen dankzij het variabele doucheconcept met uitneembare douchebak, douchegordijn en warmwaterboiler.

Je kan kiezen uit twee aandrijvingsvarianten:

  • 2,0-liter Ecoblue dieselmotor.
  • Standaard een krachtige 136 pk motor met voorwielaandrijving en handgeschakelde versnellingsbak.
  • Voor meer comfort is er een optionele automatische versie met 136 of 170 pk.
  • Als je meer tractie wil, biedt de Copa een extra sperdifferentieel voor motoren met handgeschakelde transmissie of vierwielaandrijving met 170 pk en automaat

www.buerstner.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer