Campingshow Vervaet by Vanomobil opent deuren

1 minuut leestijd
Een jaar na de aankondiging dat Campingshow Vervaet en Vanomobil samen verder gaan, openen ze de deuren van hun spiksplinternieuwe showroom langs de Zelebaan in Lokeren.
artikel - niet meer gebruiken

Dankzij de rij motorhomes op het dak, kan je het niet missen: de spiksplinternieuwe showroom van Campingshow Vervaet en Vanomobil. Een jaar na de aankondiging van dit nieuwe project zijn ze klaar om klanten te ontvangen in een showroom vol motorhomes van maar liefst 6 topmerken: Adria, Bürstner, Dreamer, Itineo, Knaus en Westfalia.

De showroom gaat dit weekend open, maar de werkplaats heeft nog enkele weken nodig om operationeel te zijn. “De werkplaats is het hart van ons bedrijf en service is waarvoor we staan. We kunnen dus niet lichtzinnig omspringen met onze dienstverlening. We zijn volop bezig met de inrichting van de werkplaats en met de opleiding van techniekers. Tegen de zomer zal ook de werkplaats up and running zijn.” Eens de werkplaats in gebruik genomen wordt, zal er ook een plechtige opening georganiseerd worden waar leveranciers, de klanten van Campingshow Vervaet en betrokkenen uit de buurt op uitgenodigd zullen worden.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer