Carthago maakt bestseller nog mooier

2 minuten leestijd
Carthago’s bestseller C-Line ondergaat een serieuze upgrade. Je herkent hem meteen aan het nieuwe radiatorrooster en de Superior-variant kreeg extra horizontale chroomelementen. De nieuwe look wordt versterkt door een zwart vlak boven de stuurcabine en een grijze band langs de zijwanden.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

Klanten hebben voortaan keuze uit een nieuwe interieurvariant Linea Progressiva, met meer witte oppervlakken voor een nog opener woongevoel. De iconische Carthago-barkast in de keuken kreeg een nieuw ontwerp en de scheiding tussen keuken en zithoek is hoger gemaakt en dient als extra werkruimte. Mooi verstopt, op de typische Carthago-manier, zit de optionele koffiemachine. Het waterreservoir vul je makkelijk bij door de uittrekbare kraan. In de zes grote laden onder het aanrecht kan je voortaan nog meer keukenspullen kwijt. De slaapkamer achteraan werd in het nieuw gestoken, wat een praktische en esthetische combinatie van open en gesloten compartimenten oplevert.

Op het vlak van integralen met een compacte buitenbreedte is Carthago met de c-compactline al jaren een trendsetter. Ze zijn slechts 212 cm breed en alle vijf de indelingen bevinden zich netjes onder de 3.000 kg. Het kleinste model heeft een buitenlengte van slechts 641 cm en meet dus de allures van een buscamper aan. Concreet kun je voor volgens seizoen kiezen voor een optionele lithium ion-woonaccu en aluminium velgen. Zo kun je het gewicht nog eens met 20 kg verlagen. Je kan ook voor het andere uiterste kiezen en hem opwaarderen tot 4.250 kg. Ook hier zien we de komst van de nieuwe woonceldeur. Je kan ook een omvormer bestellen van 12V naar 230V met 1.800 watt vermogen. Kies je voor het keuken/koffie-pakket, dan krijg je deze samen met een koffiecapsule toestel. Verder is er keuze uit twee nieuwe multimediasystemen waaronder een DAB+ radio met 6,8 inch scherm of een 9-inch scherm inclusief navigatie en camperroutes.

Tot slot werd de C-Line ook uitgerust met een nieuwe toegangsdeur met vijf centimeter extra doorgangsbreedte, een groter raam, dubbele vergrendeling, een elegant geïntegreerde hordeur en optionele centrale vergrendeling. In de topseries Chic E-Line, S-Plus en Liner-for-two zijn ook sleutelloos ontgrendelen en verlichting in het raam enkele extra opties.

Verkrijgbaar bij

www.carthago.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer