City Camping start nieuw seizoen op Antwerpen Linkeroever

2 minuten leestijd
Het eerste jaar City Camping naast openluchtzwembad De Molen op de Antwerpse Linkeroever was een succes. Maar liefst 15.500 gasten verbleven er vorig jaar. De camping ligt dankzij de iconische Sint-Annatunnel voor voetgangers en fietsers op een boogscheut van het centrum. Vrijdag 1 april opent de stadscamping opnieuw de deuren.
actua
  • Kamperen

De uitbating gebeurt door Werkmmaat vzw, een maatwerkbedrijf dat mensen met moeilijkheden op de arbeidsmarkt helpt. Je kan er een caravan huren of met je eigen tent, caravan of camper terecht. Groepen beschikken er over een grote tent met buitenkeuken.

In het weekend en tijdens schoolvakanties is een ontbijtservice. Elke vrijdagavond zijn de foodtrucks present op ‘De Grote Markt’, het gemeenschappelijke terras centraal op de camping. Naast de receptie is een kruidentuin waar je vrij kruiden mag plukken om je maaltijden te pimpen. Fietsen worden er verhuurd aan 2 euro/dag. In de zomervakantie is er kinderanimatie van 10 tot 11 uur.

City Camping Antwerp en camperparking Vogelzang maken vanaf 2024 plaats voor een gloednieuwe CityCamping in de noordoostelijke hoek van Park Middenvijver op Linkeroever. De uitbating gebeurt door de Franse kampeergroep Huttopia die hiermee zijn eerste stadscamping in België realiseert. De nieuwe camping komt ter hoogte van de Halewijnlaan en de Willem Gijsselsstraat en belooft midden het groen 150 kampeerplaatsen en 50 huuraccommodaties. In het centrale gebouw, een echte blikvanger, komt een ontmoetingsruimte, een infopunt, een coworkingruimte en een café-restaurant met terras en speeltuin.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer