Da’s duurzaam!

1 minuut leestijd
Weet jij nog niet waar je volgende kampeertrip heen gaat? Misschien haal je inspiratie uit de winnaars en genomineerden van de Duitse ADAC Camping Awards
actua
  • Kamperen

De organisatie deelde recent haar jaarlijkse prijzen uit aan de beste Europese campings . In de categorie ‘Duurzaamheid en milieubewustzijn’ won camping Domaine de Massereau in de Franse Languedoc-Roussillon. Dat domein draait voor de volle 100% op zonnepanelen, uniek in Europa. De andere genomineerden waren camping Havelberge in Duitsland en Nysted Strand in Denemarken. Ook deze twee plekken dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo heeft het Deense Nysted Strand het EU-ecolabel. Het werkt met lokaal voedsel, heeft oog voor de natuur in en rond de camping en treft duurzame maatregelen voor energie-, afval- en waterbeheer. Welke camping bezoek jij?  

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer