De kampeervoornemens van Alongtheroad

2 minuten leestijd
Bij de start van een nieuw jaar horen goede voornemens. Kampeerbloggers Bryan en Ellen zetten hun belangrijkste kampeervoornemens op een rijtje. Samen willen ze 2023 nog avontuurlijker te maken. Tekst en foto: Along the Road
actua
  • Kamperen
  1. Pak de mankementen aan. Dat ene kastje dat niet meer goed sluit, dat lampje dat al jaren stuk is,... los het op voor jullie volgende kampeertrip en maak iedereen inclusief jezelf blij.

  1. Maak gebruik van je camper. Haal wat vaker de camper buiten voor korte trips van enkele dagen. Want met een camper kan je ook op twee dagen perfect een vakantiegevoel creëren. Dit namen wij ons al enkele jaren geleden voor, en daar plukken we nu de vruchten van. Voor twee dagen met de camper naar de Ardennen? We kunnen het alleen maar aanraden.

  2. Elk seizoen heeft z’n charme. Haal je camper ook in de winter buiten. Je hoeft niet te wachten op de zomervakantie, of op het mooie weer om je volgende kampeerervaring in te zetten. Ook winterkamperen heeft zijn charmes en met de juiste voorbereiding wordt het zelfs een koud kunstje. Maak je camper winterproof met deze tips van Pasar.

  3. Doe iets met je foto’s. Zorg dat de herinneringen niet vervagen en maak meteen een fotoboek na de vakantie. Én als je echt ambitieus wil zijn, verzamel dan ook alle foto’s van vorige reizen in fotoalbums!
     

  4. Verlaat je kampeer-comfortzone in 2023. Sta je altijd op de camping? Ga dan eens wildkamperen. Blijf je altijd op het land? Neem dan eens de veerboot en ontdek bijvoorbeeld het mooie Noorwegen. Wat je ook doet, eens afwijken van het normale is zo verrijkend! 

 

 

Sneeuwkamperen in de Ardennen 

Is winterkamperen voor jou uit je comfortzone? Zet dat laatste goede voornemen dan meteen om in acties en ga deze winter een paar dagen met de camper naar de sneeuw! Op de website www.weerstationmaasmechelen.be/sneeuw kan je checken of en waar er op dit moment sneeuw ligt in België. Om te genieten van een sneeuwlandschap, hoef je echt niet altijd naar de Hoge Venen te trekken. Bastogne, Libramont en Bouillon zijn ideale regio’s om met een wit laagje te ontdekken. Haal je waterdichte wandelschoenen boven, voorzie warme dekens en vergeet zeker de vuurschaal niet. Tip: maak het extra feestelijk met (oven)hapjes. Lekker en eenvoudig - zelfs op het gasvuur - dankzij een campingoventje van Omnia. En euh, na die mooie winterwandeling zetten ook wij onze dieselheater aan in de camper hoor. Ben je wat avontuurlijker, dan kan je natuurlijk ook sneeuwkamperen zonder verwarming! 

Samen met babydochter Florence gaan Bryan en Ellen graag op stap met Cois’ke, hun zelf ingerichte kampeerbusje. Want kamperen en een baby gaan wél goed samen! Ze delen alle avonturen via hun blog www.alongtheroad.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer