De LMC Style 490 K is de topper onder de gezinscaravans

1 minuut leestijd

De LMC Style 490 K is een compacte tourcaravan met stapelbedden achteraan en dubbel bed vooraan bij de toegangsdeur. Een grote koelkast 142L, sanitaire ruimte met ingebouwd toilet en nog een aparte zithoek die kan omgebouwd worden tot extra slaapplaats.

actua
  • Kamperen met de caravan

Nieuw dit jaar is het vernieuwe interieur en de indirecte verlichting die deze caravan nog meer uitstraling geven.

 

DKW Caravans is al jaren exclusief caravandealer voor LMC. LMC Caravans staat voor Duitse degelijkheid en voor een ultieme beleving van het kamperen met een caravan. De mensen bij DKW Caravans hebben vele jaren ervaring met LMC en kunnen dus alles vertellen over de nieuwste modellen, zoals de Style 490 K. De flexibele alleskunner biedt tot zes slaapplaatsen en genoeg ruimte om te koken, te spelen en te relaxen. 

 

www.dkwcaravans.be 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer