De nieuwe Flair van NIESMANN+BISCHOF

1 minuut leestijd

Niesmann+Bischoff heeft voor het interieur van de 2023 Flair volledig nieuwe maatstaven gezet. De stijl is modern, helder, tijdloos en puristisch, maar zonder compromissen te sluiten op het gebied van design, materialen of gezelligheid.

actua
  • Kamperen met de caravan

 Een upgrade aan de buitenkant - maar de echte verrassing wacht aan de binnenkant: Niesmann+Bischoff heeft voor het interieur van de 2023 Flair volledig nieuwe maatstaven gezet.

De stijl is modern, helder, tijdloos en puristisch, maar zonder compromissen te sluiten op het gebied van design, materialen of gezelligheid.

U kunt putten uit een bijna oneindig aantal configuratiemogelijkheden om uw zeer persoonlijke droomliner te verwezenlijken.

Meer info

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer