Dethleffs presenteert nieuwe XL Family motorhome

3 minuten leestijd
Kampeerspecialist Dethleffs breidt zijn assortiment campers uit met een nieuwe serie in de premiumklasse: Dethleffs XL Family. Het eerste van deze gezinsvriendelijke campers is de alkoof A 7872-2. Deze winterbestendige camper is perfect voor reizen met het hele gezin of met een groep vrienden, zelfs buiten het zomerseizoen.
actua

De opbouw van de 860 centimeter lange en 327 centimeter hoge alkoofcamper krijgt een verlaagd Al-Ko chassis met dubbele as. Dit maakt een toegestaan totaalgewicht van 5.400 kg mogelijk, een hoge laadcapaciteit en ruimte voor een 40 centimeter hoge en verwarmde dubbel bodem met opbergruimte en doorlaadmogelijkheid. De ruime achtergarage, uitgerust met deuren aan beide zijden, biedt voldoende ruimte voor het opbergen van sportuitrusting en kampeeruitrusting.

Comfortabel interieur met voldoende ruimte om te bewegen

De woonkamer, met een hoogte van 2,09 meter en een vlakke vloer, biedt zelfs voor lange kampeerders voldoende hoofdruimte en bewegingsvrijheid. Het knusse interieur is voorzien van grijze bekleding en stijlvolle houten accenten. De moderne inrichting wordt versterkt door bovenkasten in een lichte kleur met veel opslagruimte. Voor sfeer en gezelligheid zorgt de standaard ledverlichting doorheen het hele voertuig.

Grote U-vormige zithoek en gezellige bedden

De comfortabele dubbele zithoek heeft gestoffeerde zitplaatsen en rugleuningen rondom, vergezeld van dwarse zitplaatsen langs de wand aan de passagierszijde. Het kan worden uitgebreid tot een U-vormige zithoek en worden omgebouwd tot een bed van 195 x 130 cm, geschikt voor twee personen. Het tweepersoonsbed in de alkoof is ruim 210 bij 165 cm groot. De cabine kan eenvoudig worden opgeklapt voor gemakkelijke toegang met behulp van gasdrukveren. Het verhoogde Frans bed achterin heeft royale afmetingen van 211 bij 152 cm en is uitgerust met een premium matras met zeven zones van 15 cm dik.

Volledige gourmetkeuken voor kookgemak

De gourmetkeuken is voorzien van ruime laden, voldoende werkbladruimte, een gootsteen en een tweepits gaskookplaat. De standaarduitrusting omvat ook een 137-liter koelkast met vriesvak en geïntegreerde oven. De grote centrale badkamer met toiletruimte, wastafel en volwaardige douche kan worden gescheiden van de leefruimte door de toiletruimtedeur te openen en kan ook dienen als kleedkamer met directe toegang tot een kledingkast.

Uitrusting die absoluut winterbestendig is

Alle waterinstallaties in de verwarmde dubbele vloer van de XL Family A 7872-2 zijn ontworpen om vorstbestendig te zijn. De volledige opbouw is geïsoleerd met XPS. Het warmwater-verwarmingssysteem zorgt voor gezellige warmte te allen tijde, terwijl vensters in dubbelglas met vlakke montage de warmte binnenshuis behouden. Het basisvoertuig van de XL Family A 7872-2 is een Fiat Ducato, uitgerust met een 180 pk dieselmotor (132 kW) en een 9-traps automatische transmissie. De standaardfuncties omvatten volledige LED-koplampen, cruisecontrol, een centraal vergrendelingssysteem voor zowel de cabine als de woonruimtedeur en een verscheidenheid aan assistentiesystemen. Een zes meter lange luifel en lichtmetalen wielen zijn ook standaard inbegrepen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer