Ecologisch kamperen met de toiletvloeistof van Solbio

1 minuut leestijd

Solbio is een 100% natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten. Met wel 40 doseringen in 1 verpakking kom je ruimschoots toe om te genieten van een lange vakantie.  De frisse geuren van Eucalyptus, munt en den maken van elk toiletbezoek een plezier! 

praktisch
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen met de motorhome

Wanneer je gaat kamperen, trek je de weide wereld in om van de voordelen te genieten die moeder natuur te bieden heeft. Dus waarom zou je er niet aan bijdragen? Solbio is een zelfreinigende toiletvloeistof voor multifunctioneel gebruik. Zijn krachtige 4-in-1 formule zorgt ervoor dat hij 100% effectief werkt en bovendien is de vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s van essentiële oliën die chemie totaal overbodig maken. Zeg vaarwel tegen chemische toiletten en reis groen en verantwoord met Solbio.

www.getsolbio.com 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer