Etrusco presenteert nieuwe halfintegralen op Ford

2 minuten leestijd
Steeds meer camperaars zijn op zoek naar compacte voertuigen. De Italiaanse fabrikant Etrusco komt aan deze wens tegemoet met twee halfintegralen (V-model) met een buitenbreedte van slechts 214 cm.
actua
  • Kamperen

Er is keuze uit twee indelingen: de V 5.9 DF (599 cm) met dwarsbed en de V 6.6 SF (671 cm) met twinbed. Beiden krijgen standaard een 130 pk motor in combinatie met een manuele versnellingsbak. Ze lenen zich voor het reizen met vier personen en kenmerken zich door hun open ruimtegevoel. Een koelkast van 78l en een badkamer met draaibare douche is eveneens aanwezig.

De basisversie ‘Complete Selection’ omvat meteen een goed uitgerust voertuig waaronder al de pakketten ‘Chassis’ en ‘Comfort’ zijn inbegrepen. De 16” zwarte aluminium velgen geven hem een opvallend karakter. Verder noteren we het Type X meubelconcept, een luifel, een multimediapack omvattende GPS, achteruitrijcamera en compatibiliteit met Apple Care Play en Android Auto. De garage krijgt standaard twee grote deuren en de afvalwatertank is geïsoleerd. Optioneel is er een 170 pk motor verkrijgbaar en een automatische versnellingsbak.

T-Modellen

Bij de halfintegralen met een klassieke buitenbreedte, bij Etrusco is dat 232 cm, vervoegen vier indelingen op Ford Transit het bestaande gamma. De T-modellen genieten dezelfde uitrusting als de V-modellen zoals de Complete Selection. Er is zelfs een bonus voorzien: een panoramisch dakvenster boven de stuurcabine.

De nieuwe indelingen zijn verkrijgbaar in twee afmetingen. Daarvan is de T 6.9 SF (698 cm) met twinbed de meest compacte. De drie andere indelingen zijn 734 cm lang. Hier vinden we in de T 7.3 SF een twinbed terug met een klassiek maxisalon. In de T 7.3 SCF blijft de slaapopstelling hetzelfde maar wordt de zithoek een face à face-variant. Tenslotte is er nog de T 7.3 QCF met een vrijstaand bed. Optioneel is een paviljoenbed verkrijgbaar.

Meer info: www.dicar.bewww.etrusco.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer