Focus op design en techologie bij Concorde

2 minuten leestijd

Voor 2024 zijn de belangrijkste evoluties bij Concorde voornamelijk gericht op de zeven Cruiser Daily alkoofcam-pers. Ze worden aangeboden als speciale ‘Diamond Series’.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Zowel het exterieur als het interieur zijn gebaseerd op die van de Liner-collectie, het allerbeste op het gebied van design en technologie, en met maximale standaardvoorzieningen. Oom te beginnen is de cabine niet langer wit, maar ‘Leipzig grijs’ metallic lak. Deze speciale serie kreeg vanbuiten een gestileerde diamantbelettering en een koperkleurige bliksemschicht over de hele lengte.

Het Iveco-chassis voldoet aan de hoogste normen. De Cruiser Daily Diamond Series heeft een 3-liter motor met een vermogen van 152 kW (207 pk). De 8-traps automatische transmissie is ook inbegrepen, net als luchtvering op de achteras, Bi-Led koplampen en aluminium velgen. Binnenin de voertuigen zijn de bekleding en stoffering herzien. Het meubilair is verkrijgbaar in ‘Jatoba Brilliant’ afwerking. De deuren en wanden zijn nu van donker hout. De bekleding heeft een speciale vanillekleur in lederen afwerking.

Deze speciale serie werd aangevuld met:

  • Een elektrisch voedingspakket met lithiumbatterijen (2 x 200 Ah).
  • Een oplaadpakket.
  • Een navigatiesysteem met achteruitrijcamera;
  • Elektronische afvoerventielen voor het afvalwater.

Om het comfort in de Cruiser verder te verbeteren, biedt Concorde ook meer entertainmentmogelijkheden. De multimediavoorzieningen zijn versterkt. Een satellietsysteem met Smart TV Led Full HD is beschikbaar in de woonkamer en slaapkamer, net als een geluidspakket met radio en geluidssysteem in de woonkamer.

 

www.concorde.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer