Giottiline zet buscampers op Jumper

1 minuut leestijd
Sinds de overname door de Rapido-groep gaat het de Toscaanse fabrikant voor de wind. In 2021 wordt het gamma uitgebreid met de GiottiVan: twee buscampers op basis van de Citroën Jumper. Opvallend is dat beide een dwarsbed hebben.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • De GiottiVan 54T is de meest compacte: hij is slechts 541 cm lang. De indeling is klassiek met een zithoek bestaande uit de twee voorste cabinestoelen en een zitbank. De keuken en badkamer bevinden zich centraal, achteraan zit het dwarsbed.  

  • De GiottiVan 60T is 599 cm lang, heeft dezelfde indeling maar met een slimme innovatie die we al in eerdere Rapido-buscampers zagen. Links zit de toiletruimte met wastafel en toilet. Rechts staat een vrijstaande douchecabine… met daarin de hangkast. Het concept is simpel: wanneer je wilt douchen, draai je de kleerkast boven het bed. De deur van de badkamer is tegelijk de afscheiding met de leefruimte. Zo creëer je in een compacte buscamper een badkamer over de volledige breedte.   

Het interieur valt op door de zachte kleuren. Het lichtbruine meubilair krijgt witte bovenkasten (met een bruin biesje), met donkergrijs tafelblad en keukenwerkblad.  De vans krijgen een aangename sfeer met LED-verlichting. 

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer