Herschikking van het gamma bij McLouis

2 minuten leestijd
Het meest verkochte merk in België vereenvoudigt zijn gamma tot twee duidelijke reeksen: Series 200 (alkoof, halfintegraal, integraal) en Series 800 (halfintegraal, integraal).
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

In totaal komen er zo’n 13 indelingen bij, door de integratie van de geschrapte indelingen uit de 300-reeks in de bestaande reeksen. Zoals steeds kan je bij invoerder Dicar terecht voor speciale reeksen die affabriek al voorzien zijn van talrijke accessoires.

De nieuwe topreeks 800 omvat acht halfintegralen en vijf integralen. Ze krijgen een nieuw luxueus interieur aangemeten met stijlvol donker hout en glanzende oppervlakken in crèmekleur. Matrassen worden 15 cm dik, we zien nieuwe ledverlichting en plaats voor een 32” televisie. Verder is er nog de XL-woonceldeur, een garage met een toegenomen laadcapaciteit van 300 kg en de komst van  een 220V stopcontact.

Instapreeks 200 krijgt er twee nieuwe halfintegralen bij: de Mc4 221 (699 cm) met paviljoenbed en dressing met badkamer over de volledige breedte van het voertuig en de Mc4 262 (720 cm) met face à face-zithoek, gescheiden badkamer en vrijstaand bed.

Buscampers

De instapserie ‘Menfys’ krijgt er twee indelingen bij die ook verkrijgbaar zijn in de S-Line en Prestige reeks. Het is de Menfys 1 (541 cm, dwarsbed) en de Menfys 4 (636 cm, twinbed). Met uitzondering van de Menfys instapreeks is er bij de overige twee reeksen de mogelijkheid om de nieuwe pop-up daktent aan te schaffen. Deze biedt nu een ligvlak van 200 bij 130 cm. De toegang tot het bed is met 70 bij 50 cm ook ruimer dan voorheen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer