Is het Nederland of Zweden? Op Camping Oetdoor ervaar je Scandinavië dicht bij huis

1 minuut leestijd
De Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland telt veel natuurschoon. Manon creëerde in het plaatsje Haarlo haar eigen stukje Scandinavië met Camping Oetdoor, Achterhoeks voor ‘buiten leven’.
actua
  • Kamperen

In deze sfeervol ingerichte camping kom je ongetwijfeld op adem. De camping wordt omringd door bos, weidse landschappen en water. Je kan gratis gebruik maken van kano’s, sups en fietsen om de prachtige omgeving te verkennen. Het koken gebeurt er boven houtvuurtjes. Ook het gebruik van de kampvuurpannen is gratis. Tegenover de camping is een natuurlijke zwemvijver. In de Fika bar worden ’s morgens verse broodjes geserveerd en zijn er koffie, thee en zoetigheden verkrijgbaar. ’s Avonds wordt er bijgepraat in de gezamenlijke woonkamer met houtkachel.

Het kampeerseizoen loopt er van 24 december tot 6 maart en van 15 april tot 1 oktober. Je kan er terecht met je eigen tent, caravan of camper of je kan er een ingerichte bell-tent of een stuga, een Scandinavische blokhut, huren. Op stap met familie of vrienden? Dan kan je een volledig veldje afhuren op camping Oetdoor. Hoogtepunt van je verblijf is het gebruik van de wildernis spa. Zie jij je al in de hottub genieten met zicht op dartele reeën? Eventueel met een glaasje schuimwijn van een lokale wijnboer in de hand? De Achterhoek is de Nederlandse wijnregio bij uitstek.

Meer info: https://www.oetdoor.nl/

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer