Hobby: vakantieappartement op wielen

1 minuut leestijd
De Duitse fabrikant Hobby komt met een nieuw topmodel, de Maxia: goed voor een maximum aan elegantie, comfort en gezelligheid.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

 Een duidelijk waarneembare trend is dat de ontwerpers de mosterd halen in Scandinavië. Het ‘hygge’-gevoel, ofwel gezelligheid, overheerst. Dat vertaalt zich in een stijlvol interieur waar elementen in antraciet afwisselen met bleek en wit hout. Hobby maakt ook gebruik van grote ramen waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat.

Als introductie worden twee indelingen aangeboden. De 495 UL is een typische Hobby-plattegrond met een grote rondzit, centraal de keuken en badkamer en achteraan een twinbed. De echte blikvanger is de 660 WQM die speciaal voor de Maxia is ontwikkeld.

Met ongeveer twintig vierkante meter ruimte spreekt Hobby van een vakantieappartement op wielen. Hij kenmerkt zich door de grote keuken in de neus met een panoramisch dakvenster. Naast de gezellige zithoek en het vrijstaand bed dat centraal geplaatst is heb je achterin over de volledige breedte de badkamer.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer