Houd de dief!

1 minuut leestijd

Campers en caravans zijn vaak een gewild doelwit voor dieven. Het Nederlandse bedrijf E-Trailer bedacht daarom E-Track & Trace.

actua
  • Kamperen

Daarmee kun je een veilige zone instellen. Zodra je camper of caravan zonder jouw medeweten buiten die zone komt, krijg je een melding op je smartphone. Ideaal bij diefstal, want zo kan je direct in actie komen.

Het pakket is een uitbreiding van het Starterspakket, dat je via bluetooth belangrijke info rond je camper en caravan laat aflezen op je telefoon, zoals bandenspanning, kogeldruk, inhoud van gasflessen en watertank. Met het nieuwe Starterspakket Plus maak je nu ook verbinding via internet, waardoor de track- en trace-functie mogelijk is. Het nieuwe pakket kost 349,95 euro.

e-trailer.nl

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer