Glamping tussen de maïs

1 minuut leestijd

Logeren tussen de maïs? Dat kan in de zomermaanden in West-Vlaanderen, in de Damse polders. Dan opent daar elk jaar Maïsterplan, een groot doolhof in de maïsvelden.

actua
  • Kamperen

Sinds vorige zomer kun je er ook voor glamping terecht. Je slaapt middenin het maïsdoolhof in een tiny house of een mooie tent. Via een geheim pad bereik je jouw spot, waar je ongestoord verblijft en geniet van de natuur. Er zijn natuurdouches en eco-toiletten.

Sla tijdens je verblijf het doolhof niet over natuurlijk: gemiddeld doe je een halfuurtje over het kinderdoolhof en zo’n anderhalfuur over het echte Maïsterdoolhof. Wil je er écht een spannend avontuur van maken? Ga dan ’s nachts lekker verdwalen tussen de maïs.

maisterplan.be  

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer