Hymer lanceert zijn eerste halfintegraal

2 minuten leestijd
Vorig jaar verraste Hymer in de nieuwe B-Klasse MasterLine met vier integralen (waaronder twee op dubbele as). Ze boorden nieuwe normen aan in het premiumsegment, onder andere qua carrosseriedesign en interieurinrichting. Vandaag lanceert Hymer voor het eerst een halfintegraal. Ook de buscampers worden niet vergeten.
actua
  • Kamperen met de motorhome

MasterLine als halfintegraal  

De nieuweling, de MasterLine B-ML T780, krijgt uiteraard het Mercedes Sprinter-chassis als onderstel. Samen met het door Hymer zelf ontwikkelde SLC-chassis is dit een droomcombinatie. Onder de motorkap huist een krachtige 177 pk motor met een handgeschakelde versnellingsbak. Optioneel is een 9-traps automaat verkrijgbaar. Heel wat rijassistentiesystemen, zoals Active Break Assist, zijn standaard. Hij komt op een 4,5 ton chassis met een dubbele bodem waarin technische onderdelen, vers- en vuilwatertanks en de elektrische uitrusting zijn ondergebracht.  

Voor grote camperaars 

Uiterlijk valt hij op met het automotive geïnspireerde design en de 3D achterzijde in GFK. Dankzij de breedte van 235 cm is hij binnenin bijzonder ruim. Opvallend zijn de bovenkasten die nu zijdelings open kunnen voor een betere belading, de vlakke bodem van de stuurcabine tot aan de slaapkamer en een stahoogte van 198 cm. De vrijstaande douchecabine heeft een stahoogte van 194 cm, het twinbed achteraan is 90 cm breed en twee meter lang. Standaard is het interieur verkrijgbaar met lichtbruine meubels en witte en donkere accenten. Optioneel kan ook gekozen worden voor een warmer, donker meubeldecor met hoogglans elementen. De garage is 123 cm hoog en kan tot 350 kg torsen. De 65 cm XXL celdeur is standaard, een vijfde zitplaats optioneel verkrijgbaar.  

Buscampers 

De compacte Free 540 (541 cm, dwarsbed) is verkrijgbaar als actiemodel Blue Evolution. Hij is herkenbaar aan zijn Fiat Ducato met korte wielbasis en het sportieve design in blauw metalic en matzwarte 16” aluminium velgen, glanzende zwarte grille en zwarte pop-updaktent. In de stuurcabine valt meteen het nieuwe Fiat-multimediasysteem op met 7” navigatiesysteem en Apple CarPlay. In de zithoek is een Isofix voor een kinderzitje voorzien. Cruisecontrol, led-dagrijlichten, mistlampen, een 90 l grote dieseltank ontbreken niet. Het zachte interieur is een combinatie van grijze en witte tinten en een bijpassende vloer in houtlook.  

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer