Kamperen in hartje Leuven: dit weekend kan het

1 minuut leestijd
Dit weekend opent Kamping Vélo tijdelijk de deuren aan de Velodroom in Leuven, een pop-upcamping van vzw KONTACT die mensen wil samenbrengen.
actua
  • Kamperen

Van donderdag 25 tot zondag 28 augustus kunnen gelukkigen hun tentje opzetten in het centrum van Leuven. Er is elke nacht plaats voor tien tenten, kampeerders betalen wat ze kunnen missen. Reserveringen zijn intussen afgesloten, maar wie een e-mail stuurt naar de organisatie, via vzwkontakt@gmail.com, kan mogelijk nog een last-minute plek bemachtigen. Langskomen voor een drankje of een praatje kan altijd.

Op het programma staan activiteiten als yoga, een weerwolvenspel, een salsa-initiatie en een stadswandeling op zoek naar eetbaar onkruid. Vzw KONTACT is een Leuvense vrijwilligersorganisatie die spontane en duurzame ontmoetingsplekken wil creëren voor iedereen. “We delen een voorliefde voor kamperen en een warm hart voor mensen, onze omgeving en de planeet”, aldus initiatiefneemster Nele Verduyn in Het Laatste Nieuws.

Meer info: https://vzwkontakt.wordpress.co…

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer