Fleurette, campers in 100% polyester

2 minuten leestijd

Fleurette is op vandaag de enige fabrikant in Europa die voertuigen met een 100% polyester carrosserie aanbiedt. Ontdek hieronder de knowhow van dit merk, opgericht in 1967!

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Als de merken Fleurette en Florium "de wind in de zeilen" hebben, dan is dat omdat ze al jaren bekend staan om hun productiekwaliteit en innovaties. Op de Mobicar beurs worden maar liefst 5 nieuwe producten gepresenteerd: Migrateur 64 LDF, Mayflower 69 LO, Discover 74 LJG, Wincester 75 LMF Black Pearl & 75 LOFT voor deze merken met unieke know-how. Waarom zijn deze voertuigen uniek?

- 100% POLYESTER versterkte campers

Uitgerust met een werkplaats die uniek is in Europa, produceert Fleurette de carrosserie van haar campers met respect voor de traditie en met eersteklas materialen (gelcoat, glasvezelwapening, harsmatrix). Het resultaat is een carrosserie die goed beschermd is tegen weersinvloeden zoals UV-stralen of hagel.  Andere voordelen van polyester: esthetiek en glans, gladde en constante uitstraling in de tijd, herstelbaar materiaal, optimale isolatie met athermisch materiaal.

- Met geïntegreerd timmerwerk

Fleurette besteedt veel zorg aan haar meubilair om unieke interieurs en sferen te creëren, waarmee we de wil van Jean Lucas, meubelmaker en oprichter van het merk in 1967, in ere houden. Vandaag de dag draagt een combinatie van industriële toepassingen, digitale processen en vakmanschap bij tot een breed scala aan vaardigheden en processen om de indelingen en comfort van Fleurette en Florium campers voortdurend te verbeteren.

Te ontdekken op Mobicar van 03 tot 07 oktober 2019.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer