Fleurette, campers in 100% polyester

Fleurette is op vandaag de enige fabrikant in Europa die voertuigen met een 100% polyester carrosserie aanbiedt. Ontdek hieronder de knowhow van dit merk, opgericht in 1967!

3

Als de merken Fleurette en Florium "de wind in de zeilen" hebben, dan is dat omdat ze al jaren bekend staan om hun productiekwaliteit en innovaties. Op de Mobicar beurs worden maar liefst 5 nieuwe producten gepresenteerd: Migrateur 64 LDF, Mayflower 69 LO, Discover 74 LJG, Wincester 75 LMF Black Pearl & 75 LOFT voor deze merken met unieke know-how. Waarom zijn deze voertuigen uniek?

- 100% POLYESTER versterkte campers

Uitgerust met een werkplaats die uniek is in Europa, produceert Fleurette de carrosserie van haar campers met respect voor de traditie en met eersteklas materialen (gelcoat, glasvezelwapening, harsmatrix). Het resultaat is een carrosserie die goed beschermd is tegen weersinvloeden zoals UV-stralen of hagel.  Andere voordelen van polyester: esthetiek en glans, gladde en constante uitstraling in de tijd, herstelbaar materiaal, optimale isolatie met athermisch materiaal.

- Met geïntegreerd timmerwerk

Fleurette besteedt veel zorg aan haar meubilair om unieke interieurs en sferen te creëren, waarmee we de wil van Jean Lucas, meubelmaker en oprichter van het merk in 1967, in ere houden. Vandaag de dag draagt een combinatie van industriële toepassingen, digitale processen en vakmanschap bij tot een breed scala aan vaardigheden en processen om de indelingen en comfort van Fleurette en Florium campers voortdurend te verbeteren.

Te ontdekken op Mobicar van 03 tot 07 oktober 2019.

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!