Kampeer met meer sfeer

Met deze accessoires word je je eigen barista op de camping en heb je overal sfeerlicht en je favoriete muziek. We wisten niet dat het kon, maar zo wordt kamperen nog leuker.

3

Cappuccino op de camping

Het beste begin van een kampeerdag? Dat is buiten in de ochtendzon genieten van een goede kop koffie. En dankzij dit toestel wordt dat nog beter.

Met de Inventum MK350 serveer je nu je eigen schuimige cappuccino of romige latte macchiato. Dit toestel laat je toe om tot 115 ml melk op te schuimen. Daarmee maak je melk voor twee heerlijke cappuccino’s. In 90 seconden warmt het toestel ook tot 240 ml melk op. Is de melk klaar, dan valt het apparaat automatisch uit. De beker haal je eenvoudig van het verwarmingselement, zo kan je het reservoir makkelijk vullen of de melk over je koffie schenken. Een antikleeflaag voorkomt aangebrande randen en maakt schoonmaken extra makkelijk.

€ 36,99 - www.bol.com

Lantaarn met luidspreker

Hoe cool is dit? Voortaan maakt deze 2-in-1 lantaarn je avonden extra gezellig met fijn sfeerlicht en een streepje muziek.

De Coleman 360° verspreidt niet alleen een lichtstraal van 360°, onderin heeft hij een Bluetooth-luidspreker voor de perfecte muzikale begeleiding bij de ondergaande zon. Het weers- en waterbestendige omhulsel straalt 400 lumen aan licht uit, in drie verstelbare sterktes: 20, 60 en 100%. Dankzij de USB-poort laad je de lithium-ionbatterij makkelijk op. Zo is de lantaarn ook onderweg bruikbaar. De autonomie biedt tot zeven uur licht bij de hoogste stand of tot vijf uur licht bij gebruik in combinatie met de Bluetooth-speaker. Ook het gewicht valt mee: 600 gram.

Adviesprijs € 69 - www.coleman.eu

Koken en bakken op je gasvuur

De Omnia is een ingenieuze schotel met deksel die je op je gasvuur plaatst. De constructie zorgt voor boven- en onderwarmte en wordt zo dus een soort oven op je fornuis. Je hoeft het niet te installeren en kan er meteen mee aan de slag.

Rijstschotels maken, aardappels garen, vis bereiden, broodjes afbakken of zelf je brood van nul bakken? Zo goed als alles wat je in een gewone oven klaarmaakt, lukt ook in deze Omnia. Het toestel bestaat uit drie delen: een onderstel van plaatstaal, een aluminium bakvorm en een aluminium deksel. De vorm heeft een inhoud van 2 liter en moet tijdens het bakken op het onderstel staan met het deksel erop. Dat laatste heeft openingen om waterdamp af te voeren. De bakvorm is hoog genoeg om cakes en brood makkelijk te laten rijzen.

€ 49,90 – o.a. bij www.thecampingstore.eu. Meer info: www.omniasweden.com

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!