REISWIJZER. Met de camper van München naar Salzburg

2 minuten leestijd

Met hun compacte camper Etrusco V6.6 SF reden Bart Claes en fotograaf Thomas De Boever van München naar Salzurg, Mozart achterna. Met extra aandacht voor snelle auto’s, bier en gezang… Een stoere roadtrip! Je leest er alles over in  Pasar Camper en Kamperen van juni 2023.

 

praktisch
  • Kamperen
  • Uitstappen en vakanties

ERHEEN

Met de camper rijd je in ruim 8 uur van Brussel naar München, over Luxemburg en Stuttgart. Een rit van 750 kilometer. Van München is het amper twee uur naar Salzburg. Stel je gps in zodat je de autostrade vermijdt, want het landschap aan de rand van de Alpen is hier bijzonder mooi.

PARKEREN

  • Parkplatz Studentenstadt: amper 1,5 euro per dag en de metro stopt vlakbij. Op 10 minuutjes sta je in het stadscentrum van München.
  • Reisemobielstellplatz Salzburg: De bus rijdt om de 20 minuten en brengt je in een kwartier naar het historische centrum. Carl-Zuckmayer Straße 26, Salzburg.  www.reisemobilstellplatz-salzburg.at

MEER INFO

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer